Jennifer Anistonról így nyilatkozott exférje a különválásuk után 3 évvel
Jennifer Aniston és Justin Theroux között, bár már elváltak, a barátság megmaradt.

justin-theroux-jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Jennifer Aniston és Brad Pitt házassága tönkrement 2005-ben, sokan nagyon sajnálták a színésznőt, ugyanis a szőke szívtipró Angelina Jolie-ért hagyta el a Jóbarátok sztárját. A rajongók drukkoltak a színésznőnek, hogy találjon rá ismét a szerelem, a 2000-es évek második felében olyan hírességekkel járt, mint Vince Vaughn vagy John Mayer, de Gerard Butlerrel is összeboronálták.

Justin Theroux színésszel 2011-ben váltak egy párrá, 2012 augusztusában pedig már el is jegyezték egymást. Az esküvőjüket 2015-ben tartották meg, úgy tűnt, óriási az összhang köztük, igazi álompár voltak az emberek szemében, egy párként 2017 júliusában jelentek meg a nyilvánosság előtt, később arról kezdtek cikkezni, hogy megromlott a házasságuk, ám próbálják azt megjavítani, végül 2018 februárjában jelentették be, hogy különválnak az útjaik.

Ilyen most Jennifer Aniston és Justin Theroux kapcsolata

Justin Theroux az Esquire magazinnak adott interjút, amelyben tiszta vizet öntött a pohárba a Jennifer Anistonnal való viszonyáról. Az interjú készítője felemlegette, hogy akkoriban sok újság arról cikkezett, hogy míg Aniston Los Angelesben, addig a férfi New Yorkban képzelte el a jövőjüket, mind a ketten nagyon más karakterek voltak, és ahogy a rózsaszín köd elpárolgott, egyre több lett a nézeteltérés közöttük.

GettyImages-162622183
Fotó: Kevin Mazur/VF13 / Getty Images Hungary

- Nézze, az emberek olyan narratívákat kreálnak, amelyektől jobban érzik magukat, vagy ezekkel az elméletekkel leegyszerűsítik a dolgokat. Ez az egész teória, hogy "az egyikük a rock and rollt szereti, a másik meg a jazzt", na persze! Ez egyáltalán nem így volt, csak leegyszerűsítették a dolgokat - reflektált a róluk terjedő pletykákra.

Elmesélte azt is, a válásuk bejelentése után három évvel milyen jelenleg a kapcsolatuk.

- Azt mondanám, hogy barátok maradtunk. Nem beszélünk mindennap, de rendszeresen felhívjuk egymást, FaceTime-videóhívásokat csinálunk. SMS-ezünk - fogalmazott a 49 éves sztár.

GettyImages-583894736
Fotó: Axel Koester / Getty Images Hungary

A szétmenésük messze nem volt olyan tragikus és drámai, ahogy azt a sajtóban olvashatták a rajongók.

- Ha tetszik, ha nem, nem drámai módon mentünk szét, és még most is szeretjük egymást. Őszinte vagyok, amikor azt mondom, hogy ápolom a barátságunkat. Hatalmas veszteségként élném meg, ha nem tartanánk a kapcsolatot. Szerintem ő is így van ezzel.

Jó érzés olyan híres exekről is tudni, akik nem kiáltanak egymásra kígyót-békát évekkel azután, miután elváltak egymással.

- Ha szereted azt az embert, amikor együtt vagytok, azt hiszem, megilleti őt, hogy ugyanúgy szeresd, amikor már kijössz abból a kapcsolatból. Mégis ki akarna sz**ni akkor, mikor éppen kilép az ajtón? - tette hozzá.

Jennifer Aniston legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Aniston leggyönyörűbb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük