Jennifer Aniston imádni való módon köszöntötte fel exférjét a szülinapján
Jennifer Aniston és Justin Theroux a válásuk ellenére jó barátok maradtak.

jen aniston cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston sokak szívébe belopta magát az elmúlt évtizedekben, ami nemcsak a filmjei és a sorozatai minőségén múlt, hanem a személyiségén is. Remek kisugárzása van, nem mellesleg a Hello! magazin őt kiáltotta ki az egyik legkedvesebb hírességnek, ugyanis barátai csak jókat tudnak róla mondani.

Volt partnereivel is példaértékű a kapcsolata, például Brad Pitt hiába lépett félre a házasságuk idején, azóta megbocsátott a színésznek, és az elmúlt években újra jó barátok lettek. Justin Theroux-val, bár nagy volt a szerelem, és össze is házasodtak, de végül vele is elváltak az útjaik, ám ez nem jelenti azt, hogy kígyót-békát kiabálnának egymásra, sőt a mai napig tartják egymással a kapcsolatot.

Jennifer Aniston az Instagramon is felköszöntötte exférjét

A sármos színész augusztus 10-én ünnepelte 50. születésnapját, a kerek évforduló alkalmából Aniston is felköszöntötte őt, nemcsak személyesen tette ezt meg, hanem a közösségi oldalán is. Az Instagram-sztorijába két posztot is szánt a férfinak. Az egyik egy szelfi, amin Justin Theroux látható, a másik viszont egy viccesebb felvétel a színészről. Utóbbi fotóhoz ezt írta Aniston: "Nincs belőled még egy, szeretlek!"

insta
Fotó: Instagram/Jennifer Aniston

2011-ben szerettek egymásba, a Hippi-túra forgatásán. 2015 augusztusában egy titkos ceremónián kötötték össze az életüket, 2018 februárjában azonban váratlanul bejelentették, hogy elválnak egymástól az útjaik. Előtte azt pletykálták, hogy azért mentek szét, mert Aniston Los Angelesben, a férfi viszont New Yorkban képzelte el a jövőjét, de a színész 2021 áprilisában tiszta vizet öntött a pohárba ezzel a teóriával kapcsolatban.

Nézze, az emberek olyan narratívákat kreálnak, amelyektől jobban érzik magukat, vagy ezekkel az elméletekkel leegyszerűsítik a dolgokat. Ez az egész teória, hogy "az egyikük a rock and rollt szereti, a másik meg a jazzt", na persze! Ez egyáltalán nem így volt, csak leegyszerűsítették a dolgokat - magyarázta az Esquire magazin újságírójának.

GettyImages-664658882
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Barátok maradtak, bár nem beszélnek mindennap.

Ha tetszik, ha nem, nem drámai módon mentünk szét, és még most is szeretjük egymást. Őszinte vagyok, amikor azt mondom, hogy ápolom a barátságunkat. Hatalmas veszteségként élném meg, ha nem tartanánk a kapcsolatot. Szerintem ő is így van ezzel.

Jennifer Aniston sosem bírta elviselni, ha a sajtó a magánéletükben vájkálódott, és megkérdezés nélkül találgatott.

A tévhitek arról szólnak, hogy „ Jen nem tud férfit megtartani maga mellett” vagy „ Jen nem hajlandó szülni, mert önző és elkötelezett a karrierje iránt ”, esetleg "szomorú és összetört szívű vagyok". Először is, minden tisztelettel mondom, nem fáj a szívem. Másodszor, ezek vakmerő feltételezések. Senki sem tudja, mi folyik a zárt ajtók mögött. Senki nem veszi figyelembe, hogy ez mennyire érzékenyül érinti a páromat és engem. Nem tudják, min mentem keresztül orvosi vagy érzelmi téren - nyilatkozta a színésznő 2018-ban az InStyle magazinnak.

Ezt a brit férfit rendszeresen összekeverik Brad Pitt-tel

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hasonmásának fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük