Jennifer Anistont folyamatosan szekálták az iskolában: ezért tették pokollá az életét az osztálytársai
Jennifer Anistonnak élete egyik legnehezebb időszaka volt a hatodik, hetedik osztály.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az iskolai zaklatás vagy bántalmazás olyan mély sebeket tud ejteni a lelken, amelyek sokszor begyógyíthatatlanok. A sértések, tapintatlan megjegyzések és piszkálódó szavak sok esetben egy életen át velünk maradnak. Ez alól azok az emberek sem képeznek kivételt, akiket ma milliók imádnak.

Számos sztárról köztudott, hogy az iskolatársaik pokollá tették az életüket. Bár sokan közülük azt vallják, épp abból merítettek erőt, hogy anno nem sokan hittek bennük, a legtöbben azért legszívesebben kitörölnék a fájó emlékeket. Jennifer Aniston is nehéz szívvel gondol vissza azokra az időkre, amelyeket az iskolapad mögött töltött.

Jennifer Anistont folyamatosan piszkálták az iskolában

A Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő többször elnyerte a világ legszebb nője címet. Először 2004-ben került a People magazin évente kiadott listájának élére, majd 2016-ban is őt választották meg a leggyönyörűbb sztárnak. Külsejével más elismeréseket is bezsebelt, például a GQ magazin a legszexibb nőnek kiáltotta ki 2005-ben.

Jennifer Aniston az iskolai tablóképén.
Jennifer Aniston az iskolai tablóképén.
Fotó: Lorenzo Ciniglio / Getty Images Hungary

Mindezek tudatában még nehezebb elhinni, hogy valaha gúnyolták a megjelenése miatt, pedig így volt. Az osztálytársai pokollá tették az életét a folyamatos cikizéssel. Eleve hátrányos helyzetből indult a szemükben, ugyanis szülei nem klasszikus munkával keresték a kenyerüket: Aniston színészcsaládba született, édesanyját a Beverly Hillbillies című sorozatból ismerték, apja pedig szappanoperasztárnak számított. 

jennifer aniston régi
Fotó: Aaron Rapoport / Getty Images Hungary

Már ezek okán is könnyű céltábla volt, de mégsem híres felmenői miatt lett belőle az iskola ügyeletes kirekesztettje. Tiniként igazi lázadó volt, a goth stílus szerint öltözködött: fekete ruhákat hordott, sötét sminket kent magára, sőt még a haját is feketére festette, emiatt sokan belekötöttek.

- Egyike voltam azoknak a gyerekeknek, akik az iskolai tápláléklánc alján álltak. Azok közé tartoztam, akiket a többiek folyton kigúnyoltak, viccet csináltak abból, hogy nézek ki, és sokszor kinevettek. A hatodik és hetedik osztály nagyon kemény időszak volt az életemben - ecsetelte az InStyle magazin interjújában.

A nagy Jóbarátok-kvíz

Te tudod, hány kilót kellett ledobnia Jennifer Anistonnak, hogy megkapja Rachel szerepét? És arra is tudod a választ, hogy Chandler és Monica miért nem jött össze már a második évadban? Ha igen, akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Ezt is szeretjük