Az 52 éves Jennifer Aniston combvillantós, hófehér ruhát húzott: szexi címlapfotó készült róla
Jennifer Aniston elképesztően fest az InStyle magazin címlapján.

jennifer-aniston-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston számára a 2021 elég forgalmasan alakult eddig, év elején kezdték forgatni Reese Witherspoonnal a The Morning Show második évadát, amit szeptember közepén mutatnak majd be a rajongóknak.

Emellett a várva várt Jóbarátok: Újra együtt névre elkeresztelt különkiadást is leforgatta a népszerű szituációs komédia másik öt sztárja, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és Matthew Perry társaságában. Az 52 éves színésznő felől az InStyle magazin érdeklődött, fel is kérték egy címlapfotózásra.

Jennifer Aniston az InStyle címlapján

A divatlap szeptemberi számának címlapjára egy nagyon dögös kép került ki végül Jennifer Anistonról. Egy combvillantós, hófehér ruhát viselt, amelyet a Michael Kors egyik tervezője álmodott meg.

Csodás képek készültek róla, ettől függetlenül érdekes, mert ha a vörös szőnyegre lép, sosem tudja, pontosan hogyan kéne jól pózolnia.

- Ez a stylisttól is függ, mert mindig megmondják, hogy sose így mozogjak a kamerák előtt, hanem inkább úgy. Én erre úgy reagálok, hogy ebben a pózban viszont furcsán érzem magam. Fogalmam sincs, hogyan kéne kiállnom a vörös szőnyegre, de minden tőlem telhetőt megteszek. Emellett próbálok beszélgetni azokkal az emberekkel, akiknek ott a kamera a kezükben. Néhányukat már régóta ismerem, így nekik mindig köszönök. Ha őszinte interakcióba kerülök, ez könnyebbé teszi a dolgomat - fogalmazta.

Aniston azt is elárulta a lap újságírójának, Jennifer Lopezt tartja a vörös szőnyegek koronázatlan királynőjének.

- Szeretném tudni, hogy mégis mitől látszik olyannak, aki éppen forrong magában. Ez szerintem elképesztő, kicsit olyan, mintha valakire mérges lenne, de egyszerűen gyönyörű. Mégis olyan, mintha azt gondolná magában, hogy el sem hiszi, hogy itt állhat. Nem hiszem, hogy görcsösen próbálkozik, csak szimplán mindig így esik ki az ágyból. Igazi előadóművész.

Szóba került a '90-es évek is, és az akkori fiatalok, akik népszerűvé váltak. Lényegében Jennifer Aniston is ebben a korszakban vált világsztárrá. Azonban Britney Spearsszel ellentétben már felnőtt nő volt, amikor mindenki megismerte a nevét, a Jóbarátok első évadának premierjén 25 esztendős volt.

- Fiatal, lenyűgöző lányokat hálóztak be, ezeknek a gyerekeknek a fele a The Mickey Mouse Clubban kezdte. Szerencsésnek érzem magam, hogy egy nagyon szigorú anya nevelt fel. Nem arról szóltak a prioritások, hogy mindenképp híressé váljak. Azt verte belém, hogy végezzek el mesterséget, tanuljam meg, hogyan kell azt jól csinálni, ne azt tegyem, hogy a szerencsémre várva csak kiszabadulok otthonról.

Éveken át pincérnőként kerestem a kenyerem.

- A 900. meghallgatásomkor kaptam végre egy lehetőséget, szerepeltem egy Bob's Big Boy reklámban. Long Islanden színészkedtem egy színházban. Azt hiszem, az akkori tinisztároknak nem adatott meg, hogy elgondolkodjanak azon, kik is ők valójában. A személyiségüket más emberek formálták. A média ezt kihasználta, kamatoztatta, és ez végül a józan eszükbe került. Olyan szívszorító - tette hozzá.

Brad Pitt hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hivatalos hasonmását.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük