Szívszorító, Jennifer Anistont mivel ríkatta meg a riporter: Brad Pittnek is köze volt hozzá
Jennifer Anistonnak egy újságíró mondta el, hogy volt férjének gyermeke születik.

jennifer-aniston
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston és Brad Pitt párosáért milliók rajongtak a 2000-es évek elején, így az egész világot sokkolta, amikor válásukról számolt be a sajtó. 

Annak idején csak kapkodtuk a fejünket a hollywoodi szívtipró szívügyeinek alakulásán, arra senki sem számított, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán beleszeret partnernőjébe, Angelina Jolie-ba. Akkor úgy tűnt, ezt a románcot az égiek akarták így, rohamléptekben haladtak előre a kapcsolatukban.  

Jennifer Anistont lesújtotta, hogy Brad Pitt apa lesz

Jennifer Aniston sokáig nem nyilatkozott a témában, először 2006 őszén beszélt a Vanity Fair riporterével, Leslie Bennettsszel az érzelmeiről. Ám eddig nem derült ki, hogy ez az interjú érzelmesebbre sikerült, mint azt gondoltuk.

jennifer aniston vanity fair
Fotó: Vanity Fair magazin

Az őt kérdező újságíró olyan bombát dobott a sztár elé, amitől teljesen kiborult. Elárulta neki, hogy az a pletyka kering exéről, hogy hamarosan édesapa lesz. Ez azért volt különösen sokkoló hír a szépséges filmcsillag számára, hiszen ekkor még válásukat ki sem mondta a bíróság. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Aniston reakciója szívszaggató volt: úgy festett, mint akit szíven szúrtak, majd könnyekben tört ki, írta meg a Mirror. Hosszú percekig meg sem bírt szólalni, a válla rázkódott a sírástól, amit képtelen volt abbahagyni. 

jennifer aniston
Fotó: Sean Gallup / Getty Images Hungary

Végül annyival kommentálta a gólyahírt, nagyon bízik benne, hogy a híresztelések hamisak, továbbá hozzátette, szeretné hinni, hogy volt férje elmondana neki egy ekkora örömhírt.

Végül kiderült, akkor csak pusztán szóbeszéd volt a terhesség. Hiszen, ha utánaszámolunk, első csemetéjük, Shiloh 2006 májusában látta meg a napvilágot, míg ezt az interjút bőven kilenc hónappal a gyermekáldás előtt készítették. 

Jennifer Aniston és Brad Pitt álomotthona

A Beverly Hills-i ingatlanban egy moziterem, öt hálószoba és 12 fürdőszoba, egy teniszpálya és egy hatalmas medence is helyet kapott. Nézd meg a káprázatos fotókat!

Ezt is szeretjük