Brad Pitt gyönyörű módon nyilatkozott Jennifer Anistonról: pár hónapra rá mégis félrelépett
Brad Pitt szép nyilatkozata után senki nem számított arra, hogy tönkremegy a házasságuk.

brad-pitt-jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Éveken át Brad Pitt és Jennifer Aniston volt az egyik legszebb sztárpár a világon, remekül mutattak együtt, ráadásul úgy tűnt, minden rendben van köztük. Végül 2005 januárjában robbant a hír, hogy hét év együtt töltött idő után külön utakon folytatják. A színész akkor már befejezte a Mr. és Mrs. Smith című film forgatási munkálatait, amely során beleszeretett Angelina Jolie-ba.

Bár a válás bejelentése után csak pár hónappal később vállalta fel kapcsolatát Jolie-val, ám a közös filmjük során több lett köztük, mint munkakapcsolat vagy barátság. Mielőtt félrelépett volna, pár hónappal előtt a Vanity Fairnek adott exkluzív interjút, amelyben a házasságáról is vallott, minderről a Daily Mirror brit lap emlékezett most meg.

Brad Pitt így nyilatkozott Jennifer Anistonról, mielőtt félrelépett volna

Brad Pitt csak szépet és jót mesélt akkori feleségéről, pont emiatt senki nem számított arra, hogy egyszer egy másik nő kerül majd a képbe.

Ez a kép 2004-ben készült róluk.
Ez a kép 2004-ben készült róluk.
Fotó: J. Vespa / Getty Images Hungary

- A legfontosabb számára az otthona, a családja és a barátai. Kicsit olyanok vagyunk körülötte, ahogy a lepkék keringenek a meleg fény közelében. Olyan, mint egy mágnes, rengeteg embert összehoz egymással - magyarázta 2004-ben a lapnak, majd hozzátette, Jennifer Anistonnak mennyire meleg szíve van.

Ugyanebben az évben Oprahnak is mesélt a házasságukról, akkor is úgy tűnt, Pitt teljesen jól érzi magát Anistonnal.

- Ő az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam, és mi mind körülvesszük őt. Olyan, mint egy tűz, mi pedig körbeüljük őt, hogy felmelegedjünk. Ez tényleg valódi. Nincs benne rosszindulat, rendkívüli ember, és rengeteget tanított nekem - mesélte.

A cikk az ajánló után folytatódik

A válásuk miatt óriási sebet ejtett a színésznőnek, sőt 2011-ben megjelent egy kínos interjúja a Parade magazinban, amelyben Pitt elmondta, hogy mielőtt összejött volna Jolie-val, mennyire nem érezte jól magát a bőrében.

Kezdett elegem lenni abból, ahogy begubózva ültem a kanapén, kezemben egy füves cigivel. Szánalmasnak gondoltam magam. Kristálytisztává vált számomra minden. Már csak az éltetett, hogy olyan filmekben szerepeljek, amelyek érdekes emberekről szólnak, mivel én nem tudtam magamtól izgalmas életet élni. Úgy gondolom, a házasságomnak is köze volt ehhez. Próbáltam tettetni, hogy a házasságom szól is valamiről, de nem így volt. Elégedett vagyok azzal, hogy ma már őszinte döntéseket hozok, és megtaláltam az igaz szerelmem, Angie-t. Vele egy olyan családot alapítottam, amit nagyon szeretek - nyilatkozta akkor.

Miután megjelent az interjú, egy nyilatkozatot adott ki, amiben elmagyarázta, az újságírók kiforgatták a szavait, nem az volt a szándéka, hogy megbántsa volt feleségét. Hozzátette, nem Anistonról állította, hogy unalmas, hanem saját magáról, ez pedig nagy különbség.

Jen hihetetlenül nagyszívű, imádni való és fantasztikus nő, akit a mai napig a barátomnak gondolok. Ez egy fontos kapcsolat, amit nagyra értékelek.

2020 januárjában a SAG Awardson kapták le őket, nagyon örültek egymásnak.
2020 januárjában a SAG Awardson kapták le őket, nagyon örültek egymásnak.
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

2016-ban Pitt személyesen is bocsánatot kért egykori szerelmétől, abban az évben sokkal közelebb kerültek egymáshoz, a sármőr lett a színésznő támasza, ugyanis Aniston édesanyja, Nancy Dow akkor hunyt el. A mai napig jó barátságot ápolnak egymással, igaz, a pletykalapok időnként azt találgatják, lehet, újra egymásra találnak még.

Brad Pitt és Jennifer Aniston régi álomotthona 

Képes összeállításunkban megnézheted, hol élt az egykori sztárpár.

Ezt is szeretjük