Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt: az egykori sztárpár közös munkát vállalt el
Jennifer Aniston és Brad Pitt alig várják, hogy közösen dolgozhassanak.

brad-pitt-jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston és Brad Pitt igazi álompárnak számítottak a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején, két év járás után, 2000-ben kötötték össze az életüket, de végül 2005-ben beadták a válási keresetet. Ezután Pitt Angelina Jolie-val kezdett új életet, de vele 2016-ban döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik. Aniston hol szingli volt, hol kapcsolatban élt, sokan örültek annak, amikor Justin Theroux színészkollégájával egymásba szerettek 2011-ben, de 2018-ban tönkrement a kapcsolatuk. A férfival két évig élt házasságban.

Mióta Aniston és Pitt hivatalosan is szingli, a rajongók közül többen abban reménykednek, hogy egyszer újra egymásba szeretnek. Bár a válásuk nem volt túl szép, de az egykori sztárpár azóta már túllépett a régi sérelmeken. Akkor kerültek jó viszonyba újra egymással, amikor a színésznő édesanyja 2016-ban elhunyt.

Jennifer Aniston és Brad Pitt új, közös munkája

Kettőjük barátsága annyira kiegyensúlyozott lett, hogy még egy közös munkát is elvállaltak, írta meg a CNN. Dane Cook színész és komikus Feelin' A-Live című élő, virtuális felolvasóestjéhez csatlakoznak, amit augusztus 20-án rendeznek meg jótékonysági célból. 

GettyImages-50822557
Fotó: Paul Hawthorne / Getty Images Hungary

Az 1982-es Változó világ című film forgatókönyvét olvassák fel a színészek olyan kollégáik társaságában, mint Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Matthew McConaughey vagy éppen Morgan Freeman. Az eredeti mozi sztárja, Sean Penn is csatlakozik hozzájuk. 

A Hollywood Life-nak egy közeli forrás kikotyogta, hogy Aniston és Pitt alig várják a közös feladatot.

GettyImages-1200626173
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

- Brad nem tart attól, hogy Jennel kell együtt dolgoznia, mert úgy érzi, hogy ez nagyon szórakoztató lesz. Jó barátok, és segítenek is közben másokon. Tisztelik egymást, és örülnek annak, hogy egy olyan projektben vehetnek részt, amellyel másoknak segíthetnek. Ez egyértelműen nyertes szituáció mind a két oldalról - fogalmazta.

Itt laktak régen Brad Pitték

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Brad Pitt és Jennifer Aniston régi otthona.

Ezt is szeretjük