Jeff Bridges súlyos beteg: a 70 éves színész először beszélt arról, hogy rákkal küzd
Jeff Bridges nyirokrendszerét támadta meg a kór.

jeff-bridges-cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt tudatott a Twitter-oldalán Jeff Bridges magyar idő szerint ma hajnalban. A hetvenéves színészlegenda először hozta nyilvánosságra, hogy nyirokrákkal küzd.

A sztár egyik leghíresebb karakterének szavaival kezdte szívszorító posztját, A nagy Lebowski főszereplőjétől idézve tájékoztatta rajongóit egészségügyi állapotáról.

Jeff Bridges nyirokrákkal küzd

„Ahogy Töki mondaná, sz*r került a palacsintába! Nyirokrákkal diagnosztizáltak. Habár tudom, hogy ez egy nagyon veszélyes betegség, rettenetesen szerencsésnek érzem magam, hiszen fantasztikus orvoscsapat vesz körül, és az előrejelzéseik is biztatóak. A kezelésem kezdetét veszi, és tájékoztatni fogok mindenkit arról, hogy alakul a gyógyulásom” - olvasható az oldalán.

Jeff Bridges 2019 decemberében az EXTRA című műsorban.
Jeff Bridges 2019 decemberében az EXTRA című műsorban.
Fotó: Noel Vasquez / Getty Images Hungary

A poszt további részében kifejezte még, hogy mennyire hálás a családjának és barátainak, akik mindenben támogatják, valamint követőinek is megköszönte a sok jókívánságot és imát. Arról sem feledkezett meg, hogy irománya utolsó soraiban felhívja a figyelmet a közelgő elnökválasztásra, mindenkit arra buzdított, hogy menjen el szavazni.

jeff bridges oscar
Fotó: Dan MacMedan / Getty Images Hungary

Bridges 1951 óta van a pályán, és az egyik legelismertebb név a szakmában. Összesen hétszer jelölték Oscar-díjra, melyből egyet váltott szoborra 2009-ben az Őrült szív című filmben nyújtott alakításáért. Túl a hetvenen sem pihen, az IMDB szerint most is fut egy projekt a neve alatt. Bár azt nem lehet tudni, hogy az FX csatorna mikor tűzi műsorára a The Old Man című sorozatot a főszereplésével, a forgatások már elkezdődtek.

A széria forgalmazói is kifejezték együttérzésüket, ahogy tudomást szereztek Bridges betegségéről. Közleményükben biztosították, hogy mindenben támogatják, és teljes szívvel mellette állnak. 

Barbra Streisand fiatalon

Barbra Streisand sokak lelki szemei előtt színpadi dívaként jelenik meg, ám volt egy szexibb oldala is, amit időről időre megvillantott a közönségnek. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy milyen dögös volt fiatalon.

Ezt is szeretjük