Jason Statham párjáról és 3 hónapos kislányukról csodaszép felvételek készültek: Isabella már ekkorát nőtt

Jason Statham lánya 2022. február 2-án látta meg a napvilágot.

jason-és-rosie-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jason Statham és párja, Rosie Huntington-Whiteley idén februárban kétszeres szülőkké váltak, kislányuk, Isabella a hónap második napját született meg.

Az 54 éves akciósztár és a 35 éves modell a pici mellett egy kisfiút is nevelnek, Jack 2017. június 24-én jött a világra. A szőke szépség Instagram-oldalára csak ritka alkalmakkor tölt fel képeket a magánéletükről, ám legfrissebb posztjában több fotót is megosztott a család legkisebb tagjáról.

Jason Statham lánya

"Örök emlékek" - írta Huntington-Whiteley képsorozata mellé, amelyben szerepelt egy közös fotó a kislányával is. Isabella pont az ölében ült, Rosie eközben széles mosollyal nézett a csöppségre. Le sem tagadhatná, mennyire kiteljesedett az anyaságnak köszönhetően.

statham-lánya-0
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

A kislány szépen cseperedik, Isabella a sztárpár angyalkája. A felvételek egy családi nyaraláson készültek, jelenleg egy egzotikus helyen nyaralnak. Bár a szőke sztár nem jelölte meg a pontos helyszínt, több kommentelő szerint Thaiföldön lazítanak. 

statham-lánya-1
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Több alkalommal megírtuk, hogy Stathamék nem posztolnak olyan fotókat a gyerekekről, amelyeken teljesen látszana az arcuk. Azt is elképzelhetetlennek tartják, hogy a gyerekeiket lényegében áruba bocsájtsák, és közös címlapfotózásokat, esetleg reklámkampányokat vállaljanak el velük. 2019-ben, amikor még csak a kis Jacket nevelték, a modell részletesen kifejtette erről a véleményét a People magazinnak.

- Mindennek a középpontjában a családom áll, és annak biztosítása, hogy minden rendben legyen velük, mindenük meglegyen, amire szükségük van, és hogy szülőként minden lehetséges módon elkötelezett legyek. Csak azt akarom, hogy a gyerekem olyan szinten normálisan nőjön fel, amennyire csak tud - magyarázta, majd hozzátette, természetes, ha a gyerek látja, mivel foglalkoznak a szülei, de ha a szülők hazatérnek, akkor onnantól kezdve már csak a családdal lévő együttlét veszi kezdetét.

- Ami az internetre felkerül, az örökké megmarad. Lehet, hogy amikor Jack egy napon felnő, és orvosnak, ügyvédnek vagy építésznek készül, úgy gondolja majd, hogy nem akarja az arcát viszontlátni a neten. 

Jason Momoa lánya, Lola

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük