Jason Statham párjáról és 3 hónapos kislányukról csodaszép felvételek készültek: Isabella már ekkorát nőtt
Jason Statham lánya 2022. február 2-án látta meg a napvilágot.

jason-és-rosie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham és párja, Rosie Huntington-Whiteley idén februárban kétszeres szülőkké váltak, kislányuk, Isabella a hónap második napját született meg.

Az 54 éves akciósztár és a 35 éves modell a pici mellett egy kisfiút is nevelnek, Jack 2017. június 24-én jött a világra. A szőke szépség Instagram-oldalára csak ritka alkalmakkor tölt fel képeket a magánéletükről, ám legfrissebb posztjában több fotót is megosztott a család legkisebb tagjáról.

Jason Statham lánya

"Örök emlékek" - írta Huntington-Whiteley képsorozata mellé, amelyben szerepelt egy közös fotó a kislányával is. Isabella pont az ölében ült, Rosie eközben széles mosollyal nézett a csöppségre. Le sem tagadhatná, mennyire kiteljesedett az anyaságnak köszönhetően.

statham-lánya-0
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

A kislány szépen cseperedik, Isabella a sztárpár angyalkája. A felvételek egy családi nyaraláson készültek, jelenleg egy egzotikus helyen nyaralnak. Bár a szőke sztár nem jelölte meg a pontos helyszínt, több kommentelő szerint Thaiföldön lazítanak. 

statham-lánya-1
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Több alkalommal megírtuk, hogy Stathamék nem posztolnak olyan fotókat a gyerekekről, amelyeken teljesen látszana az arcuk. Azt is elképzelhetetlennek tartják, hogy a gyerekeiket lényegében áruba bocsájtsák, és közös címlapfotózásokat, esetleg reklámkampányokat vállaljanak el velük. 2019-ben, amikor még csak a kis Jacket nevelték, a modell részletesen kifejtette erről a véleményét a People magazinnak.

- Mindennek a középpontjában a családom áll, és annak biztosítása, hogy minden rendben legyen velük, mindenük meglegyen, amire szükségük van, és hogy szülőként minden lehetséges módon elkötelezett legyek. Csak azt akarom, hogy a gyerekem olyan szinten normálisan nőjön fel, amennyire csak tud - magyarázta, majd hozzátette, természetes, ha a gyerek látja, mivel foglalkoznak a szülei, de ha a szülők hazatérnek, akkor onnantól kezdve már csak a családdal lévő együttlét veszi kezdetét.

- Ami az internetre felkerül, az örökké megmarad. Lehet, hogy amikor Jack egy napon felnő, és orvosnak, ügyvédnek vagy építésznek készül, úgy gondolja majd, hogy nem akarja az arcát viszontlátni a neten. 

Jason Momoa lánya, Lola

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Ezt is szeretjük