Gabriela Spanic 13 éves fiával pózolt: Gabriel de Jesús így megnőtt
Gabriela Spanic az Instagramon mutatta meg fiát.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic az Instagramon tartja a kapcsolatot leghűségesebb rajongóival, a Paula és Paulina imádott sztárja olykor a kisfiát is megmutatja követőinek. Gabriel de Jesús idén nyáron már a 14. születésnapját ünnepelheti majd.

Gabriela Spanic fia

A szappanoperasztár 2008. július 7-én adott életet kisfiának, akinek édesapja Neil Pérez. Sajnos a férfival megromlott Spanic viszonya már a terhessége alatt, hat hónapos várandósan maradt magára, Pérez a mai napig nem ismerte el saját gyermekeként Gabrielt, így a kisfiú édesanyja vezetéknevét használja.

Spanic egyedülálló édesanyaként is helytállt, nagyon szoros a viszonya a gyermekével, aki már a kamaszéveibe lépett. Jó nevelést kapott, rendszeresen segít a színésznőnek a ház körül, nem mellesleg igazi úriember már most.

- A rászorulókkal nagyvonalú, segítőkész. Gyerekkora óta összegyűjti a játékait, és elajándékozza a szegényeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a fiam tisztelje a nőket, ne legyen macsó. Arra tanítom, hogy a nők nagyon érzékenyek, ezért kedvességgel és óvatossággal kell velük bánni. Fontos, hogy hallgasson, figyeljen rájuk. Azt mondom neki, hogy a nőket még rózsaszirommal sem szabad durván megsimogatni - idézte a színésznő szavait a Ripost.

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőtt Gabriela Spanic fia, Gabriel de Jesús.

Ezt is szeretjük