Gabriela Spanic 13 éves fiával pózolt: Gabriel de Jesús így megnőtt

Gabriela Spanic az Instagramon mutatta meg fiát.

gabriela-spanic-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic az Instagramon tartja a kapcsolatot leghűségesebb rajongóival, a Paula és Paulina imádott sztárja olykor a kisfiát is megmutatja követőinek. Gabriel de Jesús idén nyáron már a 14. születésnapját ünnepelheti majd.

Gabriela Spanic fia

A szappanoperasztár 2008. július 7-én adott életet kisfiának, akinek édesapja Neil Pérez. Sajnos a férfival megromlott Spanic viszonya már a terhessége alatt, hat hónapos várandósan maradt magára, Pérez a mai napig nem ismerte el saját gyermekeként Gabrielt, így a kisfiú édesanyja vezetéknevét használja.

Spanic egyedülálló édesanyaként is helytállt, nagyon szoros a viszonya a gyermekével, aki már a kamaszéveibe lépett. Jó nevelést kapott, rendszeresen segít a színésznőnek a ház körül, nem mellesleg igazi úriember már most.

- A rászorulókkal nagyvonalú, segítőkész. Gyerekkora óta összegyűjti a játékait, és elajándékozza a szegényeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a fiam tisztelje a nőket, ne legyen macsó. Arra tanítom, hogy a nők nagyon érzékenyek, ezért kedvességgel és óvatossággal kell velük bánni. Fontos, hogy hallgasson, figyeljen rájuk. Azt mondom neki, hogy a nőket még rózsaszirommal sem szabad durván megsimogatni - idézte a színésznő szavait a Ripost.

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőtt Gabriela Spanic fia, Gabriel de Jesús.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük