Salma Hayek és 14 éves lánya a Vogue címlapján: csodaszép kamasz lett Valentinából

Salma Hayek és lánya először szerepeltek a Vogue címlapján együtt.

salma-hayek-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek 2007 szeptemberében hozta világra kislányát, Valentinát, akinek édesapja a színésznő üzletember férje, François-Henri Pinault. A sztár sokáig csak ritka alkalmakkor jelent meg a nyilvánosság előtt a gyermekével, ám tavaly ősz óta sokkal több alkalommal láthattuk a csodaszép Valentinát.

Salma Hayek és lánya a Vogue címlapján

Az 55 éves sztár kamasz lányával egy anya-lánya fotózást vállalt el a Vogue magazin mexikói kiadása kedvéért. Nico Bustos fényképész örökítette meg őket, Valentina úgy pózolt édesanyja oldalán, akár egy profi modell. Ennek ellenére nem ez a szakma vonzza, sokkal szívesebben menne a filmezés irányába, mesélte a lapnak.

- Szeretnék színésznő lenni, majd pedig rendezőnek mennék, mert szerintem ennek így lenne értelme. Nem mellesleg úgy gondolom, hogy sokkal bonyolultabb lenne rendezni úgy, ha egyáltalán nincs semmi tapasztalatod a kamera másik oldalán - fogalmazta.

Az interjúból kiderült az is, hogy szívesen kísérletezik már a külsejével, egyre nőiesebben öltözködik, már kislányként sem engedte, hogy édesanyja mondja meg neki, milyen ruhát viseljen. A sminkelésben is egyre profibb, már Salma Hayeket is ő tanítja különféle praktikákra. Jelenleg még iskolai tanulmányait végzi, ahol önkéntes munkát is vállalt egy olyan konyhán, ahol hajléktalanokat látnak el.

- A konyhán találkoztam egy Los Angeles-i nővel, aki mexikói származású volt, és az ő sztorija elindított bennem valamit. Megtanultam, hogy minden hajléktalan embernek más az élettörténete, miközben mindenki azt feltételezi róluk, hogy azért kerültek az utcára, mert drogosok, vagy nem dolgoznak. Sőt, ha meglátsz valakit aludni az utcán, általában mindenkinek ugyanaz a reakciója, sajnálod, de nem akarsz a közelébe férkőzni. Fontosnak tartom, hogy közelebb kerüljünk, és meghallgassuk a mondandójukat ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk őket, és elhiggyük, hogy ez nem a mi problémánk. Meg kell hallgatni a történeteiket, mert ez sokkal többet ér annál, hogy pénzt adsz egy szervezetnek, mert szerintem pont így leszel részese a változásnak - tette hozzá a fiatal lány.

Képes összeállításunkban megnézheted Salma Hayek és lánya, Valentina közös fotóit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük