Kiderült, mi tette tönkre Jason Momoa és felesége házasságát: nem Emilia Clarke a hibás
Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolatát a sok egymástól külön töltött idő kezdte ki.

GettyImages-875102396
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pont egy héttel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy tönkrement Jason Momoa és Lisa Bonet házassága, idén már szerelmük 17. évfordulóját ünnepelték volna, ugyanis 2005 óta alkottak egy párt. Az esküvőt később, csak 2017-ben tartották meg, akkor már a gyerekeik is nagyobbak voltak, Lola akkor volt tíz-, Nakoa-Wolf pedig kilencéves.

Momoa az Instagram-oldalán adta ki közös közleményüket, amit azóta már letörölt onnan. A pletykalapok azonnal konspirálni kezdtek, hogy vajon miért mehetett tönkre a kapcsolatuk, ami oly erősnek látszódott a külső szemlélők számára. Sokan egy harmadik félt sejtettek a dologban, a Trónok harca Daenerys Targaryenjét, Emilia Clarke-ot is megvádolták azzal, hogy biztos vele csalta meg Momoa a feleségét, ám a People magazinnak egy bennfentes tiszta vizet öntött a pohárba.

Jason Momoa válásának oka

Momoa még 2021 augusztusában tett közzé egy bejegyzést Emiliáról, akkor a posztban azt írta róla, hogy mennyire csodálatos, és örökké szeretni fogja őt. A közös képeik még mindig elérhetőek az Instagramon. 

A két sztár a Trónok harca forgatásán találkozott, Momoa alakította Khal Drogót, akibe Clarke karaktere,  Daenerys beleszeret. A szériában intim jeleneteik is voltak. Valószínűleg ezek miatt röppentek fel a pletykák arról, hogy a szép színésznő állhat a válás hátterében, ám a válófélben álló házaspár forrása szerint teljesen más okok miatt ment tönkre a kapcsolatuk.

Az elmúlt években Momoa karrierje szárnyalni kezdett, és egyre több munkája lett, több filmjét nem Los Angelesben, hanem más helyeken forgatta, például a Dűne című mozija munkálatai hazánkban zajlottak.

- Néhány évvel ezelőtt Jason alig talált munkát, most viszont virágzik a karrierje. Addig akar tovább dolgozni, amíg csak tud - fogalmazta az informátor.

GettyImages-1197754404
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

Lisa Bonet nem az a típus volt, aki mindenhová követte volna a férjét, nem volt kedve utazgatni, mert annyira élvezte az életét Los Angelesben. Mivel Bonet otthon maradt, Momoa viszont mindig más helyszíneken dolgozott, a köztük lévő távolság kikezdte a kapcsolatukat.

- Néhány ember házasságát talán megerősíti ez a helyzet, de Lisa és Jason házasságában a külön töltött idő katasztrófát eredményezett.

Ahogy Momoa múlt heti közleményéből is kiderült, mindketten továbbra is ugyanolyan nagy szeretetben nevelik tovább a gyerekeiket, emellett továbbra is tisztelik és szeretik egymást. Ezt a bennfentes is megerősítette. Éretten és békében kezelik a helyzetet.

- Ez nem olyan botrányos válássá fajul, ahol a felek kiteregetik egymásról a szennyest. Mind a ketten nagyon spirituálisak, és hisznek a magasabb erőkben.

Ki volt Donald Trump felesége Melania előtt?

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Donald Trump második exfelesége, Marla.

Ezt is szeretjük