Jason Momoát így kapták le a csinos színésznővel: magyarázkodhatott is miatta
Jason Momoa Kate Beckinsale miatt magyarázkodhatott.

jason-momoa-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évtizedben az egész világ megismerte a sármos Jason Momoa nevét, karrierje berobbanását a Trónok harca sorozatnak köszönheti. Ebben 2011 és 2012 között Daenerys Targaryen férjét, Khal Drogót alakította. 

2014-ben őt választották ki Aquaman szerepére, karaktere először a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben tűnt fel. Majd jött 2017-ben az Igazság ligája, 2018-ban pedig az Aquaman első része. 

Jason Momoa Kate Beckinsale miatt magyarázkodott

Jason Momoa 2005-ben jött össze Lenny Kravitz exfeleségével, Lisa Bonet-val, aki 12 évvel idősebb nála. 2007-ben született meg első gyermekük, egy kislány, aki a Lola nevet kapta, majd 2008-ban világra jött a fiuk, Nakoa-Wolf. Sokáig velük élt a színésznő legidősebb gyermeke, Zoë Kravitz is. 

Bár sokan azt hitték, hogy már réges-régen megtörtént, Jason Momoa csak 2017-ben vette feleségül Lisa Bonet-t. Úgy tűnt, ők Hollywood egyik valódi álompárja, akiket semmi sem szakíthat szét. 2022 elején azonban a színész bejelentette, elválnak. Ekkor a rajongók szinte sokkot kaptak, azonnal ömleni kezdtek az összeesküvés-elméletek arról, vajon miért döntöttek így. 

Először a Trónok harcából ismert kolléganőjét, Emilia Clarke-ot tették felelőssé, most pedig Kate Beckinsale lett a céltáblájuk. Utóbbit azért pécézték ki maguknak, mert március végén, Los Angelesben, a Vanity Fair Oscar-gála afterpartiján a 42 éves színész a 48 éves színésznő vállára terítette a kabátját, és így beszélgettek. 

Mivel március elején már arról lehetett olvasni, hogy Jason Momoa és Lisa Bonet újra megpróbálják együtt, a rajongók nagyon meglepődtek a bensőséges jeleneten. Az Aquaman sztárja úgy döntött, véget vet a pletykáknak, és magyarázkodni kezd egy olyan dologért, amit el sem követett. 

 - Őrület. Volt egy beszélgetésem egy nővel az országáról. Angliában forgattam az Aquaman 2-t. Erre mindenki azt kérdezgette, randizunk-e? Nem, ez csupán lovagiasság volt, a hölgy fázott. Határozottan nem vagyunk együtt. Nagyon kedves, én is az voltam, csak úriember voltam. Ezentúl viszont senkinek nem adom oda a kabátom - nyilatkozta a sztár az Extra TV-nek. 

Jason Momoa lánya gyönyörű tini

Momoa büszkén pózolt Lola és Nakoa-Wolf oldalán ezen a filmpremieren. Lányából nagyon szép kamasz lett, Lola egy kockás ruhát és egy fekete csizmát húzott a nagy eseményre. A filmben féltestvérük, Zoe Kravitz játssza a Macskanő szerepét, pont azért is kaptak meghívást a premierre, hogy Kravitzet támogassák.

Cover-fotó: Getty Images/Presley Ann

Ezt is szeretjük