Az Amerikai pite Jimjeként lett ismert: a 44 éves Jason Biggs ma már kétgyerekes apa
Jason Biggs hatalmas változáson ment át az Amerikai pite óta, ma már boldog, kétgyermekes apukaként éli az életét.

jason-biggs-coveer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Biggs neve az Amerikai Pite-filmeknek köszönhetően vált ismertté, amelynek első része 1999-ben debütált először a mozikban. 

A bohókás, teszetosza tinédzsert alakító színész még három filmben szerepelt ezt követően, ezután pedig búcsút intett az Amerikai pitének. A sztár azóta rengeteget változott és kétgyermekes édesapaként éli az életét.

Jason Biggs friss fotókon

A sztár még csak ötéves volt, amikor belevágott a színészkedésbe. Első televíziós debütálása 1991-ben történt meg, a Drexell’s Class című sorozatban tűnt fel. 17 évesen Emmy-díjra jelölték az As The World Turnsben nyújtott alakításáért. Az igazi hírnevet az Amerikai pite hozta el számára, amelyben szenzációs alakítást nyújtott. A 44 éves színész külsőleg hatalmas változáson esett át, fényképein már egy érett férfi tekint vissza ránk az ügyetlen tini helyett.

jason-biggs-kep
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

Olyan filmekben láthattuk még, mint a Lúzer, a Nő a baj, a Kutyahideg, A spanom csaja vagy az Alulképző. 2008-ban vette feleségül szerelmét, Jenny Mollen színésznőt, akitől két gyermeke született. Sid 2014-ben, Lazlo 2017-ben látta meg a napvilágot.

A sztár 2021 áprilisában vendégeskedett a Live with Kelly and Ryan nevű műsorban, amelyben arról volt szó, hogy miután a fiúgyermekek többsége megnézi az Amerikai pitét, sokkal több időt szeretnének az apjukkal tölteni. Erre a színész ijedten reagált.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Valószínűleg eléggé furcsa lenne a gyerekeimmel együtt megnézni a filmet.

Érdekesség, hogy a filmsztár az Orange Is The New Black című sorozatban és egy Woody Allen-filmben zsidó szerepekben tűnt fel, ahogyan az Amerikai pitében is. Az igazság azonban az, hogy Jason Biggs nem zsidó, és viccesen hozzáállva a tényhez, még a Page Six nevű portálnak is nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

jason-biggs
Fotó: John Lamparski / Getty Images Hungary

- Attól tartok, ha Hollywood megneszeli ezt, nem fogok több munkát kapni - nyilatkozta Biggs, hozzátéve: „Különösen most, amikor a kulturális appropriációval nagyon érzékeny időket élünk, még azt mondanák, hogy nem lehet megbízni egy ilyen szereppel, hiszen nem vagyok zsidó.”

Biggs egyébként olasz származású, illetve angol felmenőkkel rendelkezik, katolikusként nevelkedett New Jersey-ben. 

Shannon Elizabeth friss fotókon

Shannon Elizabeth az 1999-ben megjelent Amerikai pite című filmnek köszönhetően vált ismertté. Ő alakította Jim plátói szerelmét, a gyönyörű Nadiát. A második részben, illetve az Amerikai pite: A találkozóban is feltűnt, de ezeken kívül olyan produkciókban szerepelt, mint például az Igazából szerelem, a Jay és Néma Bob visszavág, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson vagy az Azok a 70-es évek show. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Shannon Elizabeth.

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük