Az Amerikai pite dögös Nadiájaként ismerte meg a világ: 49 évesen ilyen gyönyörű Shannon Elizabeth
Shannon Elizabeth kétlaki életet él.

shannon-elizabeth-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shannon Elizabeth az 1999-ben megjelent Amerikai pite című filmnek köszönhetően vált ismertté. Ő alakította Jim plátói szerelmét, a gyönyörű Nadiát. A második részben, illetve az Amerikai pite: A találkozóban is feltűnt, de ezeken kívül olyan produkciókban szerepelt, mint például az Igazából szerelem, a Jay és Néma Bob visszavág, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson vagy az Azok a 70-es évek show.

Shannon Elizabeth friss fotókon

Mielőtt színészkedni kezdett volna, a középiskolában teniszezett, és eljátszott a gondolattal, hogy profi játékosnak áll. Végül modellkedni kezdett helyette, a Ford és az Elite Model Managementnél is dolgozott. 1996 óta szerepel a képernyőn. Három évvel később kapta meg Nadia szerepét, amely újabb kapukat nyitott meg előtte. 26 éves volt az első rész megjelenése idején, ma már 49 esztendős. Instagram-fotóit elnézve csodálatos formában van.

Legújabb filmje, az Alone Today 2023-ban jelenik meg, a krimiben ő játssza majd a főszereplőt, Maddyt. A Plan B című vígjátékot is forgatja. Kiderült, hogy az Amerikai pitének újabb folytatása érkezik, de egyelőre nem lehet tudni, az eredeti szereplőgárda közül hányan térnek vissza. A forgatókönyvet Sujata Day színésznő és rendező írja.

A színészet mellett jótékonykodik, van egy alapítványa, amelyet a vadvilág élőlényeinek megmentése érdekében hozott létre. Fő segédje és támogatója Simon Borchert, akivel évek óta egy párt alkot, 2022-ben házasodtak össze.

Mielőtt megismerte volna nagy szerelmét, már volt egyszer házas, Joseph D. Reitman színészhez 2002-ben ment hozzá, de három évvel később elváltak. Simont Dél-Afrikában ismerte meg, derült ki az egyik Instagram-posztjából.

"Te vagy az én emberem, és hálás vagyok minden az univerzum erejének, amely elvezetett Dél-Afrikába, hogy megtaláljam megingathatatlan boldogságomat, jövőmet, jelenemet és életemet. Nincsenek rá szavak, mennyire szeretlek" - fogalmazta a férfiról idén augusztusban.

Hozzátette, őt tartja a legjobb barátjának és a másik felének.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Shannon Elizabeth.

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük