Janet Jackson így festett a plasztikái előtt: igazi természetes szépség volt

Janet Jackson fiatalkori fotóin teljesen máshogy festett, mint a plasztikái után.

janet-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janet Jackson Michael Jackson legkisebb testvére, aki idén májusban lesz 57 éves. Az énekesnő a ’70-es évek óta a szórakoztatóiparban keresi a kenyerét, az elmúlt évek alatt nagyon sokat változott külsőre.

Sok sztárhoz hasonlóan ő sem tudta elfogadni az öregedés első jeleit, így az idő múlását a plasztikával igyekezett leplezni. Fiatalkori fotóin alig ismerünk rá, olyan, mintha egy teljesen más ember nézne vissza ránk a képekről.

Janet Jackson a plasztika előtt

Testvéréhez hasonlóan ő is átesett jó pár plasztikai beavatkozáson, amely hatására az arca teljesen megváltozott. Fiatalkorában készült fényképein természetesek a vonásai, a jellegzetes orrán pedig ekkor még nem végeztek semmilyen beavatkozást.

Janet Jackson nem sokszor nyilatkozik a plasztikai beavatkozásokról, azonban nem is tagadja őket. A Page Six szúrta ki, hogy 2006-ban az Extra magazinnak beszélt a témáról.

- Nem titok, hogy 16 éves koromban teljesen átműttettem az orromat. Szóval, megtettem. Megtenném-e újra? Nem tudom. Sok nőt láttam, akit emiatt megszóltak, ezt pedig nem tartom túl rendes dolognak. Most egyelőre így gondolom, de kérdezzen meg még egyszer húsz év múlva.

Friss képeit elnézve megállapíthatjuk, hogy az orrműtétnek és a temérdek arcplasztikának köszönhetően egy teljesen más embert láthatunk magunk előtt. A bájos arcnak és a természetes vonásoknak már nyomuk sincs, az 56 éves énekesnő teljesen megváltozott.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Janet Jackson a plasztikái előtt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük