A szupermodell így nézett ki a plasztika előtt: fel sem ismertük tinikori képein Bella Hadidot
Bella Hadid így nézett ki a plasztikája előtt és után.

GettyImages-1399416947
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bella Hadid, korunk egyik legkeresettebb és legnépszerűbb szupermodellje azon hírességek közé tartozik, akit rendszeresen megvádolnak a plasztika gyanújával. Részben azért is van ez, mert tinédzserként még teljesen másképp nézett ki, mint most 26 évesen.

Bella Hadid a plasztika előtt és után

Bár sokáig tagadta, hogy valaha is kés alá feküdt volna, idén tavasszal aVogue-nak elmondta, hogy tényleg megcsináltatta az orrát. Még 14 évesen vitték el a szülei egy plasztikai sebészhez, olyan orrot akart, mint amilyen Carla Bruninak van. Bánja, hogy átszabatta azt az orrot, amit az őseitől örökölt.

Mást viszont sosem csináltatott meg az arcán, pedig az elmúlt években már a fejéhez vágták, hogy átalakíttatta az állkapcsát, felvarratta a szemhéját, illetve az ajkait is feltöltette. Ezeket hazugságnak nevezte, és kifejtette, szerinte nincs egy ember sem, aki felnőttként pont ugyanúgy néz ki, mint 13 évesen.

Az egyik népszerű, plasztikai műtéteket összegyűjtő Instagram-oldal, az Exposing Celeb Surgery is feltöltött több fiatalkori és mostani képet Hadidról. Több rajongót elkeseríti a változása: "Annyira gyönyörű és fiatalos volt előtte, most egy megkeseredett nő tekint vissza rám!" "Jóval idősebbnek néz ki a valódi koránál." "Régebben sokkal szebb volt" - írták. Persze voltak olyan kommentelők is, akik kifejtették, hogy szerintük most is gyönyörű, és nincs vele semmi baj.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett régen Bella Hadid.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük