A Quinn doktornő gyönyörű színésznőjét ősz hajjal tutira nem ismered fel: Jane Seymour már 69 éves

Jane Seymour egy szerep kedvéért váltott ősz hajra.

jane-seymour-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Saymour nevét a legtöbben a Quinn doktornő című westernsorozattal kötik össze, amelyben ő játszotta a főszerepet. Sokaknak ismerős lehet az Onedin családból, az 1973-as James Bond filmből, ami az Élni és élni hagyni címen fut, Roger Moore oldalán tűnt fel, illetve a 2005-ben bemutatott Ünneprontók ünnepe vígjátékból is, amelyben ő alakította a dögös édesanyát.

A gyönyörű sztár februárban ünnepelte 69. születésnapját, a mai napig vörös tincsekkel hódít a hétköznapi életben, ám most egy szerep kedvéért hatalmas átalakuláson esett át, tincsei teljesen őszbe borultak. 

Így fest Jane Seymour ősz hajjal

Azt nem tudni, hogy parókát visel, vagy rendesen be is festette a haját, valószínűleg az előbbi történt. A színésznő Instagram-oldalára is posztolt egy friss fotót, amit a forgatási munkálatok alatt készítettek róla. A Ruby's Choice című dráma főszereplője lesz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’d like to officially introduce you to Ruby! #RubysChoice

Jane Seymour (@janeseymour) által megosztott bejegyzés,

Hirtelen ránézésre fel sem lehet ismerni, annyira átalakult az új hajszínnel. Rajongói szerint remekül áll neki ez az árnyalat is: "Fantasztikusan nézel ki", "Jane, fel sem ismertelek ezen a képen, elképesztő színésznő vagy, alig várom, hogy lássalak a filmben", "Teljesen mindegy, milyen a frizurád, mindenhogy gyönyörű nő vagy" - írták a dicsérő szavakat.

A film a tervek szerint 2021-ben jelenik meg a mozikban, Seymour egy olyan asszonyt alakít benne, aki időskori demenciában szenved. Tinédzser unokájával kell osztoznia egy közös szobán, a mozi a kettejük kapcsolatának fejlődésére összpontosít majd.

A rajongók már most úgy vélik, hogy a színésznő kiváló munkát végez. A szakértők szerint is remek színészi vénával rendelkezik, ötvenéves pályafutása alatt nyolc alkalommal jelölték Golden Globe-díjra, ebből kettőt el is nyert, az egyiket 1982-ben az Édentől keletre című film miatt, a másikat 1996-ban Quinn doktornő alakításáért kapta meg. Emmy-díjra ötször jelölték, 1988-ban pedig sikerült is hazavinnie a szobrocskát az Onassis: The Richest Man in the World című alkotásban nyújtott alakításáért.

Ő volt a Poirot sztárja

Képeken mutatjuk, hogy fest most a Poirot sztárja, a 74 éves David Suchet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük