A 70 éves Jane Seymour gyönyörű, fürdőruhás képeken: a Quinn doktornő sztárja unokáival bohóckodott a strandon
Jane Seymourról és unokáiról imádni való képek készültek.

jane-seymour-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Seymourt a Quinn doktornő című sorozatból ismerhetik sokan, de olyan filmekben is szerepelt, mint a Valahol, valamikor, az Ünneprontók ünnepe, a Pizzarománc, de Bond-lány is volt az 1973-as Élni és élni hagyni című alkotásban Roger Moore oldalán.

A hetvenéves filmcsillagot Hawaii egyik strandján fotózták le, miközben az unokáival játszott együtt, gyönyörű felvételek készültek róluk.

Jane Seymour így élvezte a strandolást unokáival

A négygyerekes színésznő napjainkban már büszke nagymamának is vallhatja magát, összesen három unokája van, Rowan, Willa és Luna. A fiú a legidősebb, már kilencéves, a két kislány közül Willa nyolc-, Luna ötéves. Az alábbi felvételen éppen a lányokkal futkározott a strandon, látszik, mennyire jól érezték magukat. 

Seymour fantasztikusan néz ki, az unokái a fő motivációi, hogy fitten tartsa magát.

- A kisgyerekek egyik nagy csodája, hogy a közelükben élettel telinek és szeretetteljesnek érzed magad. Ha velük lehetek, azok a pillanatok a feltétlen szeretetről szólnak. Ráébresztettek engem arra az unokáim, hogy muszáj egészségesnek maradnom, hiszen annyi mindent meg akarok nekik mutatni ebből a világból - fogalmazta 2016-ban a Closer Weekly magazinnak.

67 évesen szerepelt a Playboy magazinban, akkor elmondta, sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint fiatalon, hiszen akkoriban benne volt egyfajta kényszer, hogy megfeleljen mindenkinek.

- Amikor fiatalabb vagy, folyton fel akarod magadra hívni a figyelmet, de most már ez nincs meg bennem. Nem akarok senkinek se bebizonyítani semmit - fogalmazta.

Nagyon sokat sportol, a Good Housekeeping cikke alapján több mint 30 éve jár pilatesórákra, szeret golfozni, és szívesen végez izometrikus gyakorlatokat is, utóbbi arról szól, hogy egy-egy statikus pózt hosszan megtart az ember, ezzel is megdolgoztatja az izmokat. Ami az étkezést illeti, nem eszik gyorséttermi ételeket, sok zöldséget és gyümölcsöt eszik, sőt a saját kertjében termeszti a finomságokat.

Katalin hercegné édesanyja észbontóan nőies

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné édesanyját.

Ezt is szeretjük