Jamie Oliver 16 éves lánya igazi természetes szépség - Daisy kiköpött édesanyja
Daisy Boo és Jools a megszólalásig hasonlítanak.

jamie-oliver-jools-oliver-lanya-daisy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver már csaknem húsz éve él boldog házasságban a szerelmével, Jools Oliverrel. Ritka jelenség a sztárok között, hogy valaki nemcsak hűséges maradt évtizedeken át a középiskolai szerelméhez, de még feleségül is vette azt. Jools 17 éves volt, amikor a szakácsnak készülő Jamie elcsavarta a fejét, ma pedig már öt gyereket nevelnek közösen.

Ilyen nagy lányuk van

A pár három lányt és két fiút nevel közösen. A legidősebbek a lányok - első a sorban a 17 éves Poppy, őt követi a 16 esztendős Daisy, majd Petal, aki a 10. születésnapját ünnepelhette. A család két legkisebbje a két fiú, a 9 éves Buddy és a kis River, aki már 3 esztendős. A két szülő közül egyértelműen Jules génjei a dominánsabbak, ugyanis szinte minden gyerekük rá hasonlít.

Azonban a legjobban Daisy emlékeztet rá, akiről még a rajongók is nehezen tudják megállapítani, hogy Jamie a feleségéről posztolt-e egy fiatalkori fotót vagy lányáról egy mai felvételt. A sztárcsemetét csak ritkán látni, ugyanis a szüleik igyekeznek megóvni őket a reflektorfénytől.

Még közösségi oldala sincs, mert Jamie nem szerette volna, ha ilyen fiatalon szembesül az internetes trollok gonoszkodó szavaival. Erről korábban a Daily Mailnek számolt be:

- Nagyon megijedtem, mikor rájöttem, hogy a két idősebb lányomnak titokban már van is Instagram-oldala. Megkértem őket, hogy töröljék a fiókjaikat. Sokáig nem volt mobiltelefonjuk sem, nem akartam, hogy kiskamaszként szembesüljenek az internet sötétebb oldalával.

Elég, hogy az iskolában beszólogatnak nekik, amiért híres az apjuk, nem szükséges, hogy az interneten is betalálják őket ezzel. Ráadásul erre még rálátásom sincs, féltem őket miatta - mesélte néhány éve a sztárséf.

Így Daisy a közösségi médiában nem, csupán édesapja és édesanyja oldalain tűnik fel néha egy-egy köszöntőposzt formájában, vagy családi képen. A közös képeken látszik igazán, mennyire hasonlít híres anyukájára - például ezen a felvételen, ahol mellette áll - szinte ikreknek tűnnek a fotón.

Jamie Oliver nagylánya szőke szépség

A legidősebb Oliver nővér is nagyon szép - Poppy a szőke haját egyértelműen a sztárszakácstól örökölte.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük