Jamie Oliver megmutatta 17 éves lányát - Poppy igazi szőke szépség
A sztárséf ritka fotót posztolt a lányáról, Poppy Oliverről.

jamie-oliver-lanya-poppy-oliver-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Olivert fiatal, energikus sztárséfként ismerte meg a világ, aki úgy pörgött a konyhájában, akár egy kisebbfajta forgószél. Éppen ezért sokakat meglep, hogy a brit szakács már 43 éves, ráadásul ötszörös édesapa.

Ilyen szép a legidősebb lánya

A pucér szakács legidősebb lánya, Poppy, 17 éves, őt követi a 15 esztendős Daisy, majd Petal, aki 9 - aztán jönnek a fiúk, a 8 éves Buddy Bear és a család legifjabbja, a 2 éves River. Poppy Oliver éppen tegnap ünnepelhette a születésnapját, az édesapja pedig alig hiszi el, hogy már szinte felnőtt az ő kislánya.

Egy igazán megható poszttal köszöntötte fel az Instagram-oldalán, amihez fotót is posztolt, hogy mindenki láthassa, milyen gyönyörű nő lett a szőke kislányából.

- Az eredeti üzenet a feleségemé, de muszáj volt megosztanom. Istenem, el sem hiszem, hogy az én kislányom már 17 éves lett!!! Ezt pedig Jools írta: "Nagyon boldog születésnapot kívánok a kislányomnak, aki 17 éves lett. Ezt az üzenetet a kisöcséd szobája előtt írom, akit már a századik alkalommal próbálok visszaaltatni. Szóval azzal ütöm el az időt, hogy rád gondolok, amikor még te is ennyi idős voltál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I had to Repost this sweet post from my wife as I can’t quite believe my little girl is 17 !!! @joolsoliver - Happy birthday my beautiful baby girl 17 today ❤️ writing this standing outside your baby brothers room trying to help him get back to sleep after the 100th time!!! Passing the time and the tiredness remembering you, such a sweet little baby you made it very easy for dad and I to become parents for the first time and taught us so much. You were calm, independent and so cuddly as long as you had your thumb you were content !! We are so proud of you and your kind soul. Have a wonderful day as you really deserve it. We love you Pop love mum and dad ❤️❤️❤️❤️

Jamie Oliver (@jamieoliver) által megosztott bejegyzés,

Olyan édes kisbaba voltál, olyan könnyű volt veled minden, nagyon megkönnyítetted a dolgunkat apuval, és annyi mindent tanítottál nekünk! Mindig nyugodt, önálló és bújós voltál, és amíg foghattad a hüvelykujjamat, addig elégedett voltál a világgal. Nagyon büszkék vagyunk rád és a csodaszép lelkedre is. Legyen csodaszép napod, nagyon megérdemled. Nagyon szeretünk Pop, sok puszi: anya és apa" - írták közösen a közösségi oldalon.

Poppy szépségét nem győzik dicsérni a sztárséf követői, akik szerint a lány remek géneket örökölt, hiszen smink nélkül is igaz szépség. A szőke haját és szeplőit egyértelműen édesapjától örökölte, de sokan látják benne anyukáját, Jools Olivert is, aki 19 éve hű társa a szakácsnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük