167 ezren lájkolták azt a fotót, amin a színészt egyik kollégájával kapták le
Nézd meg!
James Franco elképesztően népszerű az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Franco igencsak mozgalmas életet él az Instagramon: naponta több poszttal is megörvendezteti követőit, akik mára több mint kétmillióan vannak.

Ez a fotó az egyik legnépszerűbb most
A cicás fotót is több mint 99 ezren lájkolták

A 36 éves színész szinte mindent megoszt, ami csak az eszébe jut: ha úgy gondolja, szelfizik, máskor a barátaival fotóztatja magát, vagy éppen kirak egy képet a filmje bemutatójáról.

Imád posztolni

Bár átlagban 50-60 ezer lájkot kapnak ezek a képek, van néhány, amely kiemelkedik a népszerűségben - most az utolsó száz poszt közül válogattunk, ami durván egy hónap termése.

Az utóbbi hetek egyik legnagyobb durranása kétségkívül az a meztelen - vagy annak tűnő - szelfije volt, amin látszólag nem visel semmit az ágyban, és kicsit morcosan néz szembe a rajongókkal.

És hogy még pikánsabb legyen a helyzet, a képhez megjegyezte: WTF happened? I was waiting for you!! - azaz: Mi a fene történt? Vártam rád!

Hát csoda, ha ezek után a hölgyrajongók sorra lájkolgatták a fotót, mígnem az elérte a 155 ezres szívecskeszámot?

Két pasi, sok-sok lájk

Ám érdekes módon még annál is többen rányomtak a kedvelésre annak a fotónak a kapcsán, amin Franco Jonah Hill társaságában látható - vele forgatta nemrégiben a True Story című drámát.

A képen csupán a két színész látható, egy ásványvizes palack, valamint a hölgy, aki a csapót tartja - ám Franco rajongói közül több 167 ezren lájkolták!

Letterman show-ja előtti szelfi
Az Egerek és emberek szereplői

Meglepő módon az a fotója is csaknem 86 ezer lájkot ért, amit a David Letterman Show-ban való fellépése előtt lőtt magáról, míg az Egerek és emberek szereplőgárdájáról készült csoportos szelfit - jelenleg ebben a darabban játszik a Broadway színpadán - 136 ezren kedvelték.

Francót egyébként Letterman is az Instagram-életéről faggatta, mire a színész elárulta, hogy neki ez csak móka, és leginkább a rajongóit szeretné vele szórakoztatni. Az meg, hogy valakit kiborítanak a fura posztjai, nem nagyon érdekli.

- Én csak megadom az embereknek, amire kíváncsiak. Akit ez nem érdekel, az egyszerűen ne kövessen az Istagramon! - mondta a műsorvezetőnek.

Fotók: http://instagram.com/jamesfrancotv

Ezt is szeretjük