Szokatlan képet posztolt magáról az ismert színész - És ki az a nő mellette?
James Francótól megszoktuk már a fura posztokat. Íme, egy ellenpélda.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Franco tehetséges színész, ehhez nem fér semmi kétség. Ám művelt már jó néhány olyan dolgot mostanában, ami okán egyesek az épelméjűségét is megkérdőjelezik.

James Franco és Gia Coppola
A film plakátja

Sokan valószínűleg máig nem felejtették, milyen kínos is volt a szédelgése és láthatólag kedvetlen hozzáállása a 2011-es Oscar-gála levezényléséhez - ami csakis azért nem fulladt tömény unalomba, mivel kolléganője és házigazdatársa, Anne Hathaway próbálta menteni a menthetőt.

Imádja a botrányokat

2013 őszén pedig azzal kavarta fel az amúgy sem az unalomról elhíresült, ámde felettébb álszent Hollywood életét, hogy egy olyan képet posztolt az Instagramon, ahol egy férfival csókolózik - és ha mindez nem lett volna elég, még hozzá is fűzte, hogy "melegnek lenni királyság, bárcsak meleg lennék".

A botrányos posztoktól pedig azóta sem riad vissza: néhány napja, május 1-jén például egy szinte meztelen képet tett ki magáról, ugyancsak az Instagramra - bár a fotót pár órával később el is távolította.

Éppen ezért meglepő, hogy most egy egészen normális, már-már semmitmondó szelfivel lepte meg Facebook-rajongóit - bár, igaz, ami igaz, azért legalább egy csinos nővel fényképezte le magát.

A könyvéből készült filmet mutatták be

Ráadásul nem is akárkivel: a hölgy ugyanis nem más, mint Gia Coppola, Francis Ford Coppola, a Keresztapa világhírű rendezőjének 27 éves unokája, aki éppen most bontogatja szárnyait - már ami a rendezőséget illeti.

Első munkájának pedig nem mást választott, mint James Franco novellagyűjteményének megfilmesítését, a Palo Altót, amit idén májusban mutatnak be a mozik.

Sőt, amint a színésszel közös fotó bizonyítja, Los Angelesben ottani idő szerint hétfő este már bemutatták, hiszen ebből a jeles apropóból született a poszt is.

A könyv maga 2010-ben jelent meg, és 12 történetet tartalmaz, a filmhez pedig számos kevésbé ismert színész mellett olyan sztárokat győztek meg, mint az egykor szebb napokat látott Val Kilmer, Emma Roberts, de James Franco is játszik benne.

Ezt is szeretjük