Így néz ki James Belushi 22 éves lánya: Jamison édesapja szeme fénye
Imádjuk James Belushi és Jamison apa-lánya képeit!

jim-belushi
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kutyám, Jerry Lee, Huncutka, Rémségek kicsiny boltja - csak néhány azon filmek közül, amelyekben milliók zárták szívükbe James Belushit. A színész a ’80-as évek elején kezdte bontogatni szárnyait a szórakoztatóiparban, hogy egy évtizeddel később a családi komédiák közkedvelt sztárjává nője ki magát. Nem csak a karrierjével lehet megelégedve, szerető édesapának is mondhatja magát.

Háromszor állt oltár elé. Első feleségével, Sandra Davenporttal 1979-ben keltek egybe, ő egy fiúgyermekkel ajándékozta meg, az immár 39 éves Roberttel. Második házassága sem tartott ki az idők végezetéig, Marjorie Bransfielddel mindössze négy évig voltak együtt. 1997-ben ismét szerelembe esett, Jennifer Sloan személyében találta meg harmadik aráját. 

James Belushi lánya, Jamison

A szőke szépség két gyermeket szült neki: fiuk, Jared 19, lányuk, Jamison 22 éves. Bár szüleik 2018-ban elváltak, a színészcsemeték szemmel láthatóan nagyon szoros viszonyt ápolnak édesapjukkal. Különösen Jamison, aki gyakran posztol apa-lánya képeket az Instagramra. Hol vagányan söröznek kettesben, hol meghitten ölelik egymást, máskor kézen fogva sétálnak: látszik, hogy a sztárnak lánya a szeme fénye.

Jamie Belushi Instagram-fotói elárulják, milyen szoros kapocs fűzi édesapjához.
Jamie Belushi Instagram-fotói elárulják, milyen szoros kapocs fűzi édesapjához.
Fotó: Instagram/Jamison Belushi

Van is mire büszkének lennie, ugyanis Jamison is elindult a hírnév felé vezető úton. Honlapja szerint a zeneszerzést és az éneklést tartja jövőjének. Amellett, hogy illusztris helyeken lép fel Los Angelesben, folyamatosan azon dolgozik, hogy minél előbb kiadhassa dalait. 

jamison belushi
Fotó: Michael Tran / Getty Images Hungary

Színésznőként is kipróbálhatta magát, hat epizód erejéig feltűnt édesapja sorozatában, a Jim szerint a világban, valamint kapott egy kisebb szerepet Az utolsó nyarunk című 2019-es tinifilmben.

Val Kilmer lánya

Val Kilmer és Joanne Whalley nyolc évig tartó házasságából két gyermekük született, Mercedes 1991 októberében, Jack 1995 júniusában látta meg a napvilágot. A volt színészpár nagy hatással volt gyerekeikre, ugyanis mindketten a nyomdokaikba léptek. A 28 éves lányuk új filmje idén augusztusban jelent meg Paydirt címmel, édesapja oldalán bizonyíthatott.

Ezt is szeretjük