Michael Schumacher 23 éves lányáról gyönyörű képek születtek: Gina úgy mosolyog, mint édesapja

Gina Maria Schumacher nagyon hasonlít édesapjára.

michael schumacher cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher, mielőtt 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett, igazi sportember volt, a Formula-1 hétszeres világbajnokaként örökre beírta magát az autóverseny történelmébe. Gyermekei egyértelműen tőle örökölték a sport iránti szeretetet, fia, Mick Schumacher jelenleg a Formula-2 pilótája, de a rajongók szerint jó eséllyel egyszer ő is a Forma-1-ben versenyezhet, lánya, Gina Maria Schumacher versenyszerűen lovagol. 

Gina Maria Schumacher le sem tagadhatná az apját

Gina 1997 februárjában látta meg a napvilágot, amikor még kicsi volt, ő is kipróbálta, milyen egy gokartautót vezetni, jó eséllyel akár autóversenyző is lehetett volna belőle, ezt az NDR német csatornán mesélte el még 2018-ban. Ám a járgányok helyett az állatok, legfőképpen a lovak sokkal jobban vonzották, azóta is westernlovagol, mindennap edz, azt vallja, ez a sport fegyelemre tanítja az embert.

A múlt héten feltöltött magáról egy friss, mosolygós képet, ami alá több rajongója megjegyezte, mennyire szép nővé érett. Sokaknak az is feltűnt, hogy hasonlít édesapjára. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Michael Schumacher lánya, Gina.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük