Michael Schumacher fiából irtó sármos pasi lett: Mick le sem tagadhatná édesapját

Mick Schumacher ugyanolyan kitartó sportoló, mint édesapja.

michael-schumacher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher és felesége, Corinna két gyermeket vállaltak, lányuk, Gina-Maria 1997 februárjában, fiuk, Mick 1999 márciusában látta meg a napvilágot. Mind a ketten a sport világában találták meg a helyüket, míg Gina versenyszerűen lovagol, addig Mick a Formula-2-es bajnokságokon vesz részt.

Fotókon Michael Schumacher fia, Mick

Az alma nem esik messze a fájától, tartja a mondás, nos ez Mick Schumacherre is maximálisan igaz, aki apja nyomdokaiba lépve 2008-ban kezdte sportolói karrierjét, gokartozott. Tíz évvel később ő lett a 2018-as Formula-3 Európa-bajnokság győztese, 2019 óta a Formula-2 pilótája, utóbbit a Forma-1 előszobájának is gyakran nevezik, így lehet, pár éven belül már ő is a legnagyobb legendákkal versenyezhet együtt. 2019 decemberében az Autocar lapnak mesélt arról, hogy Sebastian Vettel a legnagyobb mentora.

- Anno édesapám mentorálta Sebastiant, most pedig Vettel lett az én mentorom. Nagyon közel érzem őt magamhoz, gyakran átrágjuk a motorsport témakörét. Borzasztóan tisztelem, és felnézek rá, nem mellesleg neki azért jóval több tapasztalata van, mint nekem - magyarázta.

Az ifjabb Schumachernek gyakran írják Instagramon, hogy mennyire hasonlít édesapjára. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes pasi lett belőle 21 éves korára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük