Szőke után barna! Jake Gyllenhaal most ezzel a színésznővel kavar
A közelmúltban leplezték le az álomgyár legújabb sztárpárját, akik hiába próbálták titkolni viszonyukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb friss hollywoodi románcot lepleztek le: a HollyScoop értesülései szerint Jake Gyllenhaal és Rachel Bilson az álomgyár legújabb sztárpárja, akik az egyik bennfentes szerint már egy szerelmespárt is alkotnak, habár viszonyukat igyekeznek a lehető legnagyobb titokban tartani.

Nem véletlen, hogy ezidáig egyetlen lesifotósnak sem sikerült a 29 éves amerikai sztárokat egymás társaságában úgy lefotózni, hogy egyértelmű jelét adták volna a kettejük közötti romantikus kapcsolatnak - persze ami késik, nem múlik, hiszen tudjuk jól, hogy a paparazzók mindenhol ott ólálkodnak.

Két szőke után most egy barna

Jake Gyllenhaal 2002-től közel két éven át Kirsten Dunst pasija volt, ezt követően pedig a Kiadatás forgatásán Reese Whiterspoonnal szűrte össze a levet, akivel mintegy három év párkapcsolat után, 2009 novemberében szakított, ám nem sokkal később szóvivőik még tagadták ezt a tényt.

Rachel Bilson egyelőre nem tartozik az A-kategóriás szupersztárok közé, habár szerepelt már olyan amerikai tömegfilmekben, mint a Hipervándor vagy Az utolsó csók. Az amerikai színésznő ismertségét elsősorban a Narancsvidék című sorozatnak köszönheti, amelynek 2003 és 2007 között volt az egyik főszereplője.

Őt sem kell félteni

Ami pedig a csinos sorozatsztár magánéletét illeti: Bilson is szereti elcsábítani színészkollégáit a forgatásokon. 2004-ben a Narancsvidék szívtipróját, Adam Brodyt hálózta be, akivel 2006-ban szakított.

2007-ben, a Hipervándor forgatásán pedig Hayden Christensennel melegedett össze, aki 2008-ban jegyezte el, ám idén nyáron váratlanul felbontották eljegyzésüket. Ezt szóvivőjük néhány hete erősítette meg hivatalosan, azt azonban, hogy szakításukhoz Gyllenhaalnak volt-e bármi köze, nem lehet tudni.

Ha tehát hihetünk a legfrissebb beszámolónak, ami leleplezte őket, akkor tényleg egy nagyon friss sztárpárról van szó, akik mindketten túl vannak már két hosszabb távú kapcsolaton. Az pedig, hogy az ő viszonyuk mennyire bizonyul tartósnak, még a jövő zenéje.

Ezt is szeretjük