Ő volt a Charlie angyalai barna hajú bombázója - 74 éves lesz Jaclyn Smith

Jaclyn Smith hamarosan 74 éves lesz, de ötvenesnek is alig mondanánk.

jaclyn-smith-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hetvenes évek legnépszerűbb sorozata hazánkban is a Charlie angyalai volt: egy világ imádta a három nyomozó szépség, Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith történetét.

Így néz ki ma Jaclyn Smith

Jaclyn Smith - aki Kelly Garrettet alakította a szériában - az egyetlen, aki végig a sorozatban maradt, a másik két szereplő folyton cserélődött. A különös, hogy a legtöbben mégis Farrah Fawcett arcával kapcsolják össze a Charlie angyalait, annak ellenére, hogy ő csupán az első évadban szerepelt, utána kiszállt a szériából.

A színésznő az elmúlt évtizedekben is megőrizte a szépségidol címét, ugyanis annak ellenére, hogy hamarosan már a 74. születésnapját ünnepelhetik, még mindig negyvenesnek saccolnánk, olyan jól néz ki. Persze ez a plasztikai sebészet csodáinak is köszönhető, de állítása szerint mindent megtesz azért, hogy ilyen jó formában legyen: jógázik, sportol, és egészségesen étkezik.

Emellett mindig olyan csinos, mintha egyenesen egy divatlapból lépett volna ki - nézd meg, milyen sikkesen kapták lencsevégre a legutóbb is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük