Így teltek Farrah Fawcett utolsó napjai: színésznő barátnője mesélt róla
A Charlie angyalai sorozat másik sztárja mesélt róla.

farrah-fawcett-utolso-napjai-jaclyn-smith-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője volt, igazi korideál, egy ikon, akinek a stílusát - és jellegzetes frizuráját - máig milliók másolják. Charlie szőke angyala sajnos nem élt túl sokáig: 62 éves korában elvitte őt a rák.

Farrah Fawcett így küzdött a rákkal

Hamarosan 10 éve annak, hogy a színésznőt legyőzte a gyilkos kór, az évforduló alkalmából pedig készült egy dokumentumfilm, a This Is Farrah Fawcett - Itt Farrah Fawcett - címmel, amiben a közeli hozzátartozói és barátai mesélnek a sztár utolsó napjairól. Az egyik legjobb barátnője Jaclyn Smith  volt, aki a Charlie angyalai sorozat Kelly Garrettjét személyesítette meg, így természetesen ő is megszólalt a filmben.

- Őszintén szólva nagyon meglepett, ahogy kezelte a betegségét. Sokan kínosnak találnának bizonyos témákat, de ő mindenről nyíltan és őszintén beszélt. Nem voltak falak, nem voltak határok, nem volt finomkodás. Máig nagyon elszomorít, ami vele történt. Azt hitte, sikerül felgyógyulnia. Mind azt hittük.

A betegség csak még közelebb hozott minket. Igazán kedves és szeretetteljes ember volt, főként a hozzá közel állókkal. Láttam őt az utolsó napjain is. Furcsamód a legjobbat hozta ki belőle a betegség. Még sohasem láttam azt a nőt ezelőtt. Erős volt, küzdött az életéért. Küzdött a családjáért, a szeretteiért. Sajnos azonban a rák... a rák elvette őt - itt már a sírás fojtogatta a színésznőt.

Jaclyn Smith szeretett volna emléket állítani Farrah Fawcett emlékének úgy, hogy közben az embereken is segít. Segített létrehozni a Farrah Fawcett Alapítványt, ahol a rákos betegek gyógyítására gyűjtenek pénzt. Az alapítvány azóta is működik, és továbbra is segítik a rászorulókat a sztár nevében.

Legendás sztárok utolsó fotói

Szívszorító fotók: megörökítették a hollywoodi legendák utolsó napjait.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük