Így teltek Farrah Fawcett utolsó napjai: színésznő barátnője mesélt róla

A Charlie angyalai sorozat másik sztárja mesélt róla.

farrah-fawcett-utolso-napjai-jaclyn-smith-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője volt, igazi korideál, egy ikon, akinek a stílusát - és jellegzetes frizuráját - máig milliók másolják. Charlie szőke angyala sajnos nem élt túl sokáig: 62 éves korában elvitte őt a rák.

Farrah Fawcett így küzdött a rákkal

Hamarosan 10 éve annak, hogy a színésznőt legyőzte a gyilkos kór, az évforduló alkalmából pedig készült egy dokumentumfilm, a This Is Farrah Fawcett - Itt Farrah Fawcett - címmel, amiben a közeli hozzátartozói és barátai mesélnek a sztár utolsó napjairól. Az egyik legjobb barátnője Jaclyn Smith  volt, aki a Charlie angyalai sorozat Kelly Garrettjét személyesítette meg, így természetesen ő is megszólalt a filmben.

- Őszintén szólva nagyon meglepett, ahogy kezelte a betegségét. Sokan kínosnak találnának bizonyos témákat, de ő mindenről nyíltan és őszintén beszélt. Nem voltak falak, nem voltak határok, nem volt finomkodás. Máig nagyon elszomorít, ami vele történt. Azt hitte, sikerül felgyógyulnia. Mind azt hittük.

A betegség csak még közelebb hozott minket. Igazán kedves és szeretetteljes ember volt, főként a hozzá közel állókkal. Láttam őt az utolsó napjain is. Furcsamód a legjobbat hozta ki belőle a betegség. Még sohasem láttam azt a nőt ezelőtt. Erős volt, küzdött az életéért. Küzdött a családjáért, a szeretteiért. Sajnos azonban a rák... a rák elvette őt - itt már a sírás fojtogatta a színésznőt.

Jaclyn Smith szeretett volna emléket állítani Farrah Fawcett emlékének úgy, hogy közben az embereken is segít. Segített létrehozni a Farrah Fawcett Alapítványt, ahol a rákos betegek gyógyítására gyűjtenek pénzt. Az alapítvány azóta is működik, és továbbra is segítik a rászorulókat a sztár nevében.

Legendás sztárok utolsó fotói

Szívszorító fotók: megörökítették a hollywoodi legendák utolsó napjait.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük