Ő volt a Charlie angyalai barna hajú szépsége: a 75 éves Jaclyn Smith szenzációsan néz ki

Jaclyn Smithnek esze ágában sincs nyugdíjba vonulni.

Jaclyn Smith 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Jó reggelt, angyalok! Jó reggelt, Charlie!” - hangzott a híres beköszönés a ’70-es és ’80-as évek ikonikus sorozatában. Nem véletlen, hogy a Charlie angyalai megannyi feldolgozást kapott az elmúlt évtizedek során, a széria igazi úttörőként az elsők között csinált akcióhőst női szereplőiből.

Ivan Goff története három gyönyörű nőre összpontosított, akik egy gazdag, titokzatos főnök megbízásait követve kerítették kézre Los Angeles bűnözőit. A fekete hajú Sabrinát Kate Jackson, a szőke ciklon Jillt Farrah Fawcett, a dögös, barna Kellyt pedig Jaclyn Smith keltette életre.

A 75 éves Jaclyn Smith szenzációsan néz ki

A főszereplőket megszemélyesítő színésznők egytől egyig stílusikonok lettek a sorozatnak hála, mindenki másolta a frizurájukat és öltözködésüket. A maga 147 ezres Instagram-követőtáborával Jaclyn Smith ma is igazi véleményvezérnek számít, aki szenzációs megjelenésével ámulatba ejti a rajongókat. 

Sokak örömére nem tartja magában szépségtrükkjeit, gyakran osztja meg az oldalán, milyen receptekre esküszik. Instagram-sztori formájában mutatta meg például a kedvenc turmixát, ami szerinte igazi életelixír. A kígyóuborkából, almából, citromból, zellerből, salátából, gyömbérből és spenótból készült keverék állítólag nemcsak isteni finom, hanem igazi energiabomba is.

A 75 éves színésznő az egészséges ételek mellett az aktív életvitellel tartja fiatalon magát. Nem szereti a tétlenséget, el sem tudná képzelni, hogy felhagyjon a munkával. A filmezést sem hagyta abba, 2021-ben a Spencer című sorozatban láthattad, de többször magára öltötte leghíresebb szerepét is. Először a 2003-as Charlie angyalai: Teljes gázzal című változatban tűnt fel újra Kellyként, majd a 2019-es verzióban is kapott egy rövid jelenetet.

jaclyn-smith-2
Fotó: Getty Images Hungary

Ezenkívül több jótékonysági szervezet élén áll, ráktúlélőként a szívügye, hogy felhívja az emberek figyelmét a megelőzés fontosságára. Továbbá sikeres üzletasszony, kozmetikai és ruházati termékeit Amerika egyik legnagyobb áruházlánca, a Kmart árusítja.

- Kislány korom óta munkaorientált vagyok, egyszerűen szeretek dolgozni. A márkámmal kapcsolatban azt tartottam fontosnak, hogy csak olyasmiket árusítsak, amik megfizethetőek. Hitvallásom szerint egy nőnek nem kell vagyonokat fizetnie azért, hogy szép dolgai legyenek - írta meg szavait a Daily Mail.

Így fest ma a 71 éves Cybill Sheperd

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Cybill Shepherd.

A simlis és a szende szőke szépsége volt: friss fotón a 71 éves Cybill Shepherd

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük