Jackie Chan csúnyán beégett a királynő előtt: ezzel sodorta magát kínos helyzetbe
Jackie Chan teljesen leblokkolt, amikor találkozott Erzsébet királynővel.

erzsébet-királynő-jackie-chan
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor a legjobbat kell nyújtanunk, ilyenek például a fontos találkozók. Ekkor minden erőnkkel arra törekszünk, hogy megnyerő benyomást keltsünk. Ám előfordul, hogy a túlzott igyekezet izgalomba fordul, ebből pedig nagyon kínos szituációk tudnak születni.

Jackie Chan is tapasztalt hasonlót. A lehető legrosszabbkor sikerült leblokkolnia, éppen akkor hagyott ki az agya, amikor Erzsébet királynővel találkozott.

Jackie Chan találkozása a királynővel

A találkát megelőzően meg kellett tanulnia, mit diktál az etikett. Jó előre begyakorolta a meghajlást, a kézfogást, és azt is bemagolta, hogyan kell majd megszólítania az előkelőséget.

jackie-chan-queen
Fotó: Getty Images Hungary

Mikor eljött a várva várt pillanat, a 66 éves filmcsillag mást sem tett, mint ismételgette magában a teendőket, de mégsem sikerült pontosan megjegyeznie mindent.

- A királynő sorban odament mindenkihez, hogy váltsanak pár szót. Láttam, hogy közelít felém, úgyhogy elkezdtem ismételgetni magamban, „Ő királyi fensége” - emlékezett vissza a The Graham Norton Show-ban.

jackie chan
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

A sok erőfeszítés hiábavalónak tűnt, annyira izgult, hogy mire sorra került, mindent elfelejtett. Zavarában gyorsan meghajolt, és motyogott valamit az orra alatt köszönés gyanánt.

Utólag tűnt fel neki, hogy teljesen bolondot csinált magából, ugyanis Erzsébet királynő végig beszélt hozzá, amit így meg sem hallott. A mai napig leveri a verejték, ha fel kell idéznie az esetet.

Erzsébet királynő meseszép menyasszony volt

1947. november 20-án mondta ki a boldogító igent a Westminster-apátságban II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg. Ők voltak a legelső uralkodói pár a monarchia történetében, akik elmondhatták magukról, hogy hét évtizedet leélhettek egymás mellett.

Ezt is szeretjük