Ki nem találod, Erzsébet királynő mivel tölti szabadidejét a karanténban: 94 évesen is bátran űzi hobbiját
Erzsébet királynő 94 évesen sem mond le szeretett hobbijáról.

erzsébet királynő cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő és Fülöp herceg március vége óta nem hagyhatják el a windsori kastélyt a koronavírus-járvány miatt. Koruknál fogva mind a ketten veszélyeztettek, míg az uralkodónő áprilisban lett 94 esztendős, férje júniusban lesz 99 éves.

Bár már Nagy-Britanniában is enyhítettek a kijárási korlátozásokon, a királynőék továbbra is önkéntes karanténban vannak. Bár a találgatások szerint ősztől már visszatér régi teendőihez, Andrew Morton, a királyi család szakértője szerint ez nem így lesz. Úgy véli, amíg nem fejlesztik ki a koronavírus ellen a vakcinát, addig nagy eséllyel nem jelenhet meg nyilvános eseményeken.

Ilyen Erzsébet királynő élete a karanténban

A The Daily Mail napilap megírta, hogy a 94 éves uralkodónő a mai napig hódol imádott hobbijának, a lovaglásnak. A birtokhoz tartozó Home Parkban lovagol, ott található az istállója is, a létesítményhez könnyen oda tud vezetni egyedül is az autójával.

erzsébet királynő ló
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Carltonlima Emma névre hallgató fekete pónija a kedvence, a napi rutinja megadja neki a szabadság érzését - mesélte a lapnak egy bennfentes.

Ez a kép 13 évesen készült róla.
Ez a kép 13 évesen készült róla.
Fotó: Topical Press Agency / Getty Images Hungary

Mióta önkéntes karanténban van, a kastélyban egy 22 fős személyzet gondoskodik a királynőről és a hercegről. A közeli családtagok egyelőre nem látogathatják őket, még a születésnapi ünnepségeket is csak videóhívással tartották meg.

Erzsébet királynő gyönyörű menyasszony volt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett menyasszonyként Erzsébet királynő.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük