Jack Nicholson fűvel-fával csalta a gyönyörű színésznőt: szívszorító, hogyan ért véget a kapcsolatuk
Jack Nicholson csapodár jellemét Anjelica Houston a saját bőrén tapasztalta meg.

jack-nicholson-anjelica-houston
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül állt Hollywoodban igazi szoknyapecér hírében Jack Nicholson a ’80-as és ’90-es években. A három Oscar-díjjal jutalmazott színész még akkor sem tudott ellenállni a csinos nőknek, amikor tartós kapcsolatban élt. 

Az Addams Family-filmek egykori sztárja, Anjelica Houston ezt a viselkedést a saját bőrén tapasztalta meg. A filmcsillag 17 évig tartó se veled, se nélküled kapcsolatuk alatt sem fogta vissza magát, fűvel-fával megcsalta.

Jack Nicholson és Anjelica Houston viharos kapcsolata

A színésznő Watch Me című életrajzi könyvében tárta fel a közös életük megalázó részleteit. Írásában elárulta, előfordult, hogy Nicholson az orra előtt flörtölt más nőkkel. Például egy koncert során az ölébe kapta az egyik közös ismerősüket, Joni Mitchell festőt, akit az egész show ideje alatt a karjaiban tartott. Majd, amikor felelősségre vonta, mégis, hogy képzeli, hogy egy másik nőt dédelget így, a sztár szemét forgatva annyival intézte el a dolgot, hogy a gyönyörű művésszel csak barátok.

jack nicholson 1
Fotó: Art Zelin / Getty Images Hungary

Houston ezután nem tudott megbízni a férfiban, és gyanakvása legtöbbször nem volt alaptalan. Számtalan szerelmes üzenet buktatta le Nicholson félrelépéseit, aki mindig úgy mentette a bőrét, hogy ezek a légyottok számára nem jelentenek semmi többet puszta testi kapcsolatnál.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor kiderült, hogy az egyik szeretőjét teherbe ejtette. Houston ekkor a lehető leghiggadtabban közölte vele, számára ez már nem fér bele, majd békésen látták be, jobb, ha külön utakon folytatják tovább. Annak ellenére, hogy lezárták a kapcsolatukat, történetükben bekövetkezett egy újabb csavar.

jack nicholson 2
Fotó: Getty Images Hungary

Jack Nicholson nem sokkal később a Playboy magazinnak hencegett a viszonnyal, ezzel vérig sértve exét, aki, miután elolvasta az interjút, nem tudott uralkodni magán, hatalmas perpatvart rendezett.

- Egyenesen Jack irodájához mentem. Éppen a fürdőszobából jött ki, amikor egyszerűen nekiestem. Nem is gondolkoztam, csak rúgtam és pofoztam őt. Nagyon durván helybenhagytam, úgy vertem meg, mint valami utcai harcos, ököllel ütöttem. Egy idő múlva rettenetesen elfáradtam, majd leültünk, és elsírtam magam. Aztán hirtelen megint elöntött a düh, és ismét püfölni kezdtem, furcsa hálát éreztem felé, hogy egyáltalán hagyta mindezt.

jack nicholson 3
Fotó: Getty Images Hungary

Az eset után pár nappal Anjelica Houston telefonon kereste fel Nicholsont, aki elárulta, hogy a teste tele lett kék-zöld foltokkal. 

- Azt válaszoltam neki, hogy szívesen Jack, megérdemelted. Ezután együtt nevettünk az egészen. Borzasztóan tragikus volt.

Ez volt Hilary Clinton reakciója, miután megtudta, hogy férje megcsalta

Bill Clinton és Monica Lewinsky titkos viszonyára 1998 januárjában derült fény, ami a '90-es évek legnagyobb botrányává dagadt. A Fehér Ház alkalmazottjával évekig csalta feleségét, Hillary Clintont, pontosabban 1995 novemberétől 1997 márciusáig.

Ezt is szeretjük