Jack Black a 2000-es évek kedvenc komikusa volt: friss fotóin biztos nem ismersz rá
Jack Black hosszú, ősz szakállat növesztett, és jó pár kiló is felkúszott rá.

jack-black
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Blacket sohasem lehetett hollywoodi szívtipróként jellemezni, ám sikerének kulcsa épp köpcös fizikumában rejlett: remekül kiaknázta testi adottságait a filmvásznon, pocakja és alacsony termete az egyik fő humorforrás filmjeiben.

Öniróniájának és kivételes humorának köszönhetően a 2000-es években bérelt helye volt a legkeresettebb sztárok listáján. Olyan vígjátékokban szerepelt, mint a Nagyon nagy ő, a Rocksuli vagy a Trópusi vihar. Bár az ő asztala inkább a poénkodás, romantikus oldalát a Holidayben mutatta meg, illetve a kalandfilmek világába is belekóstolt a 2005-ös King Konggal.

Jack Black szakállal

A legutóbbi kasszasiker, amelyhez a nevét adta, a Jumanji: Vár a dzsungel, valamint annak folytatása volt, ezekben hozta a megszokott formáját. Legfrissebb fotóiról ez korántsem mondható el: hatalmas, ősz szakállat növesztett, ami szinte felismerhetetlenné teszi.

jack-black-1
Fotó: Getty Images Hungary

Saját bevallása szerint nem tetszik neki, amit a tükörben lát, az arcszőrzete egy cseppet sem zavarja, azonban az elmúlt hónapokban felcsúszott rá pár kiló. YouTube-csatornáján árulta el, 110 kilót mutat alatta a mérleg. Ugyanitt beszélt arról is, hogy mivel idén lett ötven, ezért elhatározta, változtat az életmódján.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csak a megjelenését illetően jutott döntésre, a filmezés terén is meglepő dolgot jelentett be: a visszavonulást tervezgeti.

- Már régóta mondogatom magamnak, hogy ez lesz az utolsó filmem. Még azért van pár trükk a tarsolyomban, de érzem, hogy a csillagom leáldozóban, így lehet, hogy hamarosan elvágtatok a naplementében - nyilatkozta a Balance magazinnak.

Így néz ki most Brendan Fraiser

Brendan Fraser a '90-es és a 2000-es évek egyik ünnepelt sztárja volt, a jóképű színész. 1991-ben kezdte színészi karrierjét, olyan filmekben játszott, mint a Kőbunkó, Az őserdő hőse vagy a Pancserock, az átütő sikert azonban az 1999-es A múmia című film hozta meg számára. A film a 2000-es években még két részt kapott.

Ezt is szeretjük