Nem így emlékeztünk Mr. Bigre - A Szex és New York szívtipróját alig ismerni fel

Még Sarah Jessica-Parker sem tudott szó nélkül elmenni Chris Noth új külseje mellett.

Chris Noth kopaszon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mr. Big és Carrie Bradshaw az egyik legemlékezetesebb filmes páros valaha - ehhez kétség sem fér. A szinglik királynője hat évadon és két mozifilmen keresztül volt fülig szerelmes a sármos férfiba, de vajon a szívtipró új külsejével is olyan könnyűszerrel levenné őt a lábáról?

Mint ahogy sokan mások, így Chris Noth is szenved attól, hogy a koronavírus miatt bezártak a fodrászszalonok. Kénytelen volt a maga kezébe venni a dolgokat, vagyis a hajnyírót, és megszabadulni a rakoncátlan tincsektől.

Így fest Mr. Big kopaszon

Instagram-oldalán mutatta meg a végeredményt. A fotón szinte alig lehet ráismerni, ugyanis teljesen kopaszra nyírta a fejét. A poszt alatt meg is magyarázta követőinek, hogy miért döntött így.

„Rájöttem, hogy a hajammal vacakolni teljesen felesleges ezekben az időkben”- írta a kép alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I decided dealing with hair was superfluous during these times of quarantine-

Chris Noth (@chrisnothofficial) által megosztott bejegyzés,

A változás akkora volt, hogy még Sarah Jessica-Parker sem tudott elmenni szó nélkül mellette. Bizonyára imádja egykori kollégája vadonatúj megjelenését, hiszen a kommentszekcióban megkérdezte tőle: „Miért vártál ezzel ennyi ideig?”

chris noth
Fotó: Bobby Bank / Getty Images Hungary

Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor a 65 éves színész a karanténból jelentkezett. Április 5-én a New York-i rendőrség nevében készített egy videót, amiben arra kérte a követőit, hogy maradjanak otthon, de ezt persze a maga módján tette. Megvillantotta a sorozatban számtalanszor az arcára kiülő huncut mosolyát, majd bedobott egy poént is.

- Ugyan nem vagyok zsaru, de a tévében azt játszottam, mindenki vigyázzon magára!

Ennyit változott Brendan Fraser 

Brendan Fraser a '90-es és a 2000-es évek egyik ünnepelt sztárja volt. 1991-ben kezdte színészi karrierjét, olyan filmekben játszott, mint a Kőbunkó, Az őserdő hőse vagy a Pancserock, az átütő sikert azonban az 1999-es A múmia című film hozta meg számára. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években a jóképű színész.

Emlékszel A múmia sármos sztárjára? Az 51 éves Brendan Fraser mellett elmennél az utcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük