Korosodó dívák, akik évtizedekkel fiatalabb pasikat hálóznak be

Madonna, Cher, Sharon Stone. Vajon pénztárcájuk vagy személyiségük vonzóbb a fiatal bikák számára?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban akadnak bőven furcsa párok. Legyen szó akár szexuális orientációról, akár testalkatról vagy szépségről, a korosztályokról nem is beszélve.

Az örök fiatalság egyik titka minden bizonnyal az ifjú és energikus szerető lehet. Ezt a sokaknál már bevált receptet használja néhány középkorú sztárhölgy is, aki sokkal fiatalabb pasikat hálózott be.

Madonna

A pop koronázatlan királynője 1958-ban született, és 1982 óta hihetetlen tehetséggel és intenzitással van jelen a könnyűzene élvonalában. Magánélete legalább ugyanolyan szenvedélyes és túlfűtött,  mint dalai.

Első férje Sean Penn volt, akivel 1982-ben házasodtak össze: ekkor Madonna 27 éves volt, férje pedig 25. Hangos veszekedésekkel és tettlegességgel tarkított házasságuk 1989-ig tartott. Az énekesnő a következő évben a Dick Tracy című film forgatásán ismerkedett meg és melegedett össze az akkor 53 éves legendás színésszel, Warren Beatty-vel, ám Madonna számára ennyi elég volt az idősebb korosztálynál tett kirándulásból.

Beatty után Tony Ward, majd Vanilla Ice következett. A pornósztár Ward 28 éves, míg a rapper fenegyerek 24 éves volt a viszony idején, Madonna ezzel szemben már 33. Innentől kezdve pedig nem volt megállás: 1994-ben belehabarodott 28 éves fitneszedzőjébe, Carlos Leonba, az énekesnő pedig ekkor már a 36. életévét taposta. Bár 1996-ban megszületett lányuk, Lourdes, ez nem akadályozta meg Madonnát a továbblépésben, 1997-ben elváltak útjaik.

Madonna Jesus Luz oldalán

Ezután a filmes vonalon próbálkozott az örökifjú énekesnő. Az akkor 31 éves rendezőt, Guy Rithcie-t Stingen keresztül ismerte meg 1999-ben, 2000-ben pedig össze is házasodtak, és ugyanebben az évben megszületett közös fiuk, Rocco, majd 2006-ban adoptálták a malawiai születésű David Bandát. 

A pop királynője azonban nem elégedett meg ezzel a néhány év korkülönbséggel, Guy Ritchie után Alex Rodriguez baseballbika következett tavaly, amikor is az énekesnő ötvenedik életévét töltötte be. Ez látszólag sem őt, sem Rodriguezt nem zavarta, aki a rövid, ám annál viharosabb viszony idején 33 éves volt.

2008-ban Madonna egy Guinness-rekordra törő döntéssel horgonyzott le a fiatal és jóképű modell, Jesus Luz oldalán, aki kereken harminc évvel fiatalabb a dívánál.


Hogy mi állhat ezen románcok hátterében? Madonna férfiakról szóló hitvallása szerint a vele egykorú pasik kövérek és unalmasak, a fiatalok ellenben nyitottak, vidámak és izgalmasak. Nemrég adott interjújában Jesust élete szerelmének nevezte.

Cher

Cherilyn Sarkasian 1946-ban született, és 270 millió eladott album, illetve számos férfi áll mögötte. A több tucatnyi plasztikán átesett énekesnőről mostanában inkább lánya férfivé alakulásának híre miatt beszélnek, ám azért szerelmi élete is megér egy misét. Egyes pletykák szerint Cher pasiügyei jelentős szerepet játszottak abban, hogy lányának egy életre elege legyen a férfiakból, és inkább a nőket válassza.

Cher Tim Medvetz társaságában

Cher első férje a zenész Sonny Bono volt, akivel 1963-ban házasodtak össze, és 1975-ig éltek együtt. Ebből a házasságból született Chastity, aki mostanság férfinevével, Chaz Bonoként szerepel a lapokban. Válásuk után az énekesnő hozzáment Gregg Allmanhoz, 1976-ban pedig kisfiuk született. A zenész - bár csak egy évvel, de - fiatalabb volt Chernél, házasságuk pedig mindössze négy évig tartott.

A nyolcvanas években Cher átnyergelt a jóval fiatalabb korosztályra. Viszonya volt például Tom Cruise-zal, aki 23 éves volt akkor, míg Cher 39, de kavart a nála 13 évvel fiatalabb Val Kilmerrel is. Ezután egy 22 éves pékfiúcskát hálózott be, akit a művésznő a negyvenedik születésnapján ismert meg.

A nagy korkülönbség ellenére három évig éltek együtt. Cher pasijai között jegyzik még Bon Jovi gitárosát, Richie Samborát, akivel két évig alkottak egy párt a kilencvenes évek végén. A zenész szintén 13 évvel fiatalabb Chernél. Jelenlegi párja Tim Medvetz hegymászó és motoros fenegyerek, akivel 2006-tól kezdve se veled, se nélküled kapcsolatban él - Medvetz mindössze 37 éves.

Kim Catrall

A Szex és New York szexis Samanthája sokáig nem tudta eldönteni, melyik korosztályhoz vonzódik igazán. Az 53 éves színésznő háromszor ment férjhez. Először Larry Davis-hez 1977-ben, ám ezt a házasságot ismeretlen okok miatt két évre rá érvénytelenítették. Következő választottja Andre J. Lyson volt, akivel 1982-től 1989-ig élt együtt. A harmadik próbálkozás Mark Levinson hangmérnök volt, vele 1998-tól 2004-ig tartott a házasság. A pár 2002-ben együtt adta ki a Női orgazmus művészete című könyvét.

Kim Cattrall Alan Wyse és Mario Cantone között

A harmadik házasság előtt azonban Kim kipróbálta a fiatal és az idősebb korosztályt is. Rövid románcba keveredett a nála tíz évvel fiatalabb Jonathan Silverman színésszel, majd rögtön ezután 1981-ben Pierre Trudoe kanadai miniszterelnök karjaiba omlott, aki akár az édesapja is lehetett volna.

Úgy tűnik, a fiatalok jobban bejönnek Cattrallnak, a szexcentrikus színésznő sorozatbeli szerepéhez hasonlóan ugyanis a valóságban sem veti meg a friss húst. Harmadik válása után 2004-ben összejött a húsz évvel fiatalabb Alan Wyse séffel, akivel a közelmúltban szakított. Wyse és Cattrall legutóbb novemberben mutatkozott együtt, de a pletykák szerint már egy ideje külön élnek.

A szakítás oka állítólag az volt, hogy a szakács gyermeket szeretett volna, Cattrall azonban hallani sem akart róla. Természetesen már nem szülésről, hanem örökbefogadásról lett volna szó. A színésznő nyilvánvalóan már öregnek érzi magát az anyasághoz, és lekötni sem szeretné magát túlságosan. Hiszen hogyan pasizna így az elkövetkezendő tíz-húsz évben tovább?

Sharon Stone

Az Elemi Ösztön vonzó gyilkosa idén töltötte be 51. életévét, szakmájában pedig ma is ugyanolyan sikeres, mint karrierje kezdetén, igaz, nemrég két éves kényszerpihenőre kellett mennie agyvérzése miatt. Karrierjével ellentétben magánélete azonban korántsem ennyire zökkenőmentes.

Sharon Stone együtt nevet Chase Dreyfous-szal

Első férjét, a 32 évvel idősebb George Englundot egy televíziós producerért, Michael Greenburgért hagyta el, akihez hozzá is ment 1984-ben. Három év után költöztek külön, de csak 1990-ben véglegesítette válásukat a bíróság.

Harmadik és egyben utolsó férje Phil Bronstein volt, a San Francisco Examiner című amerikai napilap vezetője. Az úriember még a dívánál idősebb korosztály részese, akivel 1998 és 2004 között élt együtt. Közösen adoptálták Roan nevű kisfiukat, Stone pedig a válás után még két kisfiút fogadott örökbe egyedül.

A színésznő viselkedése meglehetősen ellentmondásos. Időnként fiatal férfiakkal tivornyázó, részeg képei látnak napvilágot, máskor arról nyilatkozik, hogy a fiai számára szeretne olyan apukát találni, akire példaképként felnézhetnek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nyilatkozatai ellenére azért románcba keveredett a nála 11 évvel fiatalabb Christian Slaterrel, aki nem éppen hűségéről ismert a sztárvilágban. Slatert a negyven éves kosaras, Rick Fox váltotta, akivel 2006-ban és 2007-ben volt együtt. 2008-ban Sharon Stone mindenki legnagyobb meglepetésére viszonyt kezdett az akkor mindössze 24 éves Chase Dreyfous-szal, akit egy születésnapi partin ismert meg.

Mindezek után, idén októberben azt nyilatkozta, hogy régimódi szerelmet szeretne, és szívesebben randevúzik korabeli férfiakkal. Lehet, hogy ez a nyilatkozat is csak a sajtónak szólt, ahogy a gondoskodó anya képe is. A 154-es IQ-val rendelkező színésznő pontosan tudja, hogyan manipulálja az újságírókat, de a turpisságok előbb-utóbb úgyis kiderülnek. Arról nem is beszélve, hogy legújabb meghódítottja, a 12 évvel fiatalabb Larry Austin sem tűnik éppen ideális apajelöltnek, akit saját bevallása szerint annyira keres.
Ezt is szeretjük