Hugh Grant ebben a csodaszép luxusotthonban lakott: nagyon ízlésesen rendezték be a lakást

Hugh Grant egykori álomotthonát ismét árulják.

GettyImages-585984472
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Grant jelenleg családjával London egyik tehetős negyedében, Chelsea-ben él, ám Angliában több ingatlannak is ő a tulajdonosa. Egy időben Kensingtonban, nem messze Vilmos herceg és Katalin hercegné otthonától is birtokolt egy csodálatos luxuslakást, amit most ismét árulnak 8,95 millió fontért, azaz 3,863 milliárd forintért.

Hugh Grant egykori kensingtoni otthona belülről

A brit színész még a 2000-es években élt a Petersham House tetőtéri lakásában. Akkor adta el, amikor az Igazából szerelmet forgatta, ugyanis egy nagyobb ingatlanban képzelte el az életét. A 284 négyzetméteres lakás belsejébe sokan beleszerethetnek azonnal, az aktuális trendek alapján rendezték be. A kifinomult letisztultság jellemző a lakás belsejére, semleges színekkel festették le a falakat. Sok ablak van, hogy minél több legyen a fény. A tetőteraszon még egy jakuzzi is található. A teraszról rálátni egész Londonra, ami biztosan lélegzetelállító élmény lehet.

Képes összeállításunkban megnézheted a mesés luxusingatlant belülről.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük