Hugh Grant csinos feleségével fotózkodott - Régen sosem mutatkozott vele
Hugh Grant egyre többet mutatkozik a feleségével.

hugh-grant-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Grant zűrös szerelmi élettel rendelkezett, igazi szívtipró volt annak idején, a rajongók úgy gondolták, hogy a sztár sosem állapodik meg, ám a színész mára révbe ért. Igaz, 19 évvel fiatalabb producer feleségével és három gyermeke édesanyjával, Anna Elisabet Ebersteinnel nem ment minden zökkenőmentesen, eleinte "se veled, se nélküled" kapcsolatban éltek. 2013-ban, egy év járás után szakítottak, és visszatért a sztár az exéhez, Tinglan Honghoz, viszont ezt megbánta, és két évvel később sikerült visszakönyörögnie magát Annához.

Az 59 éves sztár előző kedvese, Tinglan két gyermeket, Anna hármat hozott a világra neki. Volt párja először 2011-ben nézett anyai örömök elé, a 2012-es év volt talán a legszürreálisabb az életükben, hiszen a két nő egyszerre volt várandós, szeptemberben Anna, decemberben Tinglan szült. Miután a csinos filmes producerrel új életet kezdtek, még két gyerkőcük lett, az egyik 2015 decemberében, a másik 2018 elején érkezett a Grant famíliába. Annával 2018 májusában házasodtak össze.

- Úgy gondoltam, elérkezett az idő, hogy ezt megtegyem. Ő csodálatos ember, három gyermekem édesanyja. Ez volt a helyes döntés, és jó érzéssel tölt el, hogy összeházasodtunk - nyilatkozta szűkszavúan 2018 júniusában az Extrának.

Sokáig titkolta szíve választottját a sajtó elől, de napjainkban már bátran megjelenik vele különféle eseményeken, csak idén több gálán és teniszmérkőzésen vettek részt. Ez régen egyáltalán nem volt jellemző a Bridget Jones-filmek sztárjára. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Hugh Grant felesége.

Ezt is szeretjük