A Két pasi meg egy kicsi színésznője imádja 32 évvel fiatalabb barátnőjét - Így romantikáztak

Holland Taylor fülig szerelmes fiatal kedvesébe.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Holland Taylor fülig szerelmes fiatal kedvesébe.

A Két pasi meg egy kicsi 75 éves sztárja, Holland Taylor - aki Charlie és Alan édesanyját alakította a szériában - ennél boldogabb már nem is lehetne, ugyanis láthatóan fülig szerelmes 43 éves barátnőjébe, az Amerikai Horror Story színésznőjébe, Sarah Paulsonba.

Imádja fiatal kedvesét

A sztárpár 2015-ben jött össze egy gálán, és azóta elválaszthatatlanok. Sok gúnyos megjegyzést kaptak a köztük lévő hatalmas korkülönbség miatt, Sarah Paulson azonban nem hagyta, hogy a rosszmájúak akár egy percre is bezavarjanak a boldogságukba:

- Az eddigi életemről meghozott döntéseim finoman szólva nem szokványosak. Egy nálam sokkal idősebb nővel vagyok együtt, amit az emberek sokszor érdekesnek, talán még furcsának is tartanak, de hé, legalább van bennem valami izgalmas. Sokszor érzem úgy, hogy más vagyok, mint a legtöbb nő, sohasem érdekelt, hogy ki helyesli a döntéseimet, vagy ki adja áldását a kapcsolataimra.

Mikor összejöttem Hollanddal, sokan mondták, hogy legyek óvatos, nehogy ártson a karrieremnek a kapcsolatunk. Nem is gondoltam rá, hogy az emberek rossz szemmel néznének majd ránk emiatt - nyilatkozta tavaly a The EDIT című magazinnak.

A sztárpárt tegnap este összebújva kapták le a fotósok a népszerű nyugat-hollywoodi Craig's étterem előtt - éppen a randiestjükről igyekeztek hazafelé. Mindketten monokróm összeállításba bújtak a romantikus randira, és csak úgy sugárzott róluk a boldogság.

Hollywoodi sztárpárok nagy korkülönbséggel

A nagy korkülönbség nemcsak náluk nem okoz gondot: nézd meg, kik azok, akik a köztük lévő évtizedek ellenére is imádják egymást!

Ezt is szeretjük