Ő volt a Neveletlen hercegnő legjobb barátnője - Így néz ki most a Lillyt alakító Heather Matarazzo
Heather Matarazzo ennyit változott a romantikus vígjáték óta.

heather-matarazzo-neveletlen-hercegno-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Neveletlen hercegnő igazán nagy sikernek örvendett a 2000-es évek elején: mind a filmeket, mind a könyvsorozatot imádták a rajongók - utóbbiból 11 mű született. A Mia hercegnőt alakító Anne Hathawayt is ez tette fel a térképre, onnantól pedig meg sem állt az Oscar-díjig.

Ő volt a filmbeli legjobb barátnője

Mia filmbeli legjobb barátnőjét, Lilly Moscovitzot Heather Matarazzo alakította a filmekben, aki egyedi stílusa és szabad szája miatt szintén nagy népszerűségnek örvendett a rajongók körében, még a furcsa frizuráját is sokan próbálták meg utánozni.

A sztár még csak 36 éves, de az elmúlt 18 év is elég volt ahhoz, hogy kellőképpen megváltozzon. Szerencsére már nem pillangós csatokkal készíti el a frizuráját reggelente, azonban a rövidebb haj továbbra is megmaradt. Az Instagram-oldalán gyakran posztol szelfiket magáról.

Ami a karriert illeti, neki sajnos nem futott annyira a szekere, mint filmbeli öribarijának. Ugyan játszott néhány ismertebb filmben, mint az Isten hozott a babaházban, a Motel vagy a Bővér szálló, és olyan sorozatokban is szerepet kapott, mint a Grace klinika, az L és az Esküdt ellenségek, nem jöttek a komoly felkérések. Legutóbb a hazai közönség a Csajbaj című filmben láthatta 2016-ban.

Matarazzo a LMBTQ-közösség tagja, 2016-ban jött össze Heather Turmannel, akivel 2018 januárjában eljegyezték egymást, februárban pedig már az alábbi képaláírással posztolt fotót: "Ismeritek már a feleségemet?" - így valószínűleg akkor a boldogító igen is elhangzott. A színésznő sosem rejtette véka alá a szexualitását, idén nőnapon például egy vicces pólóban pózolt a közösségi oldalain, amin ez állt: "Úgy szeretem a férfiakat, ahogy a kávét. Egyik se legyen véletlenül se a vaginám közelében".

  

Így néz ki ma Anne Hathaway

Remek év ez az egykori Neveletlen hercegnő számára - kisbabát vár Anne Hathaway.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük