Anne Hathaway pink estélyiben villantott babapocakot - Ilyen szép kismama
A Broadwayn tűnt fel a várandós Anne Hathaway.

anne-hathaway-babapocak-pink-estelyi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csak két hete derült ki, hogy második gyermekével várandós Anne Hathaway, de már igencsak méretes a babapocakja. Azért vártak ennyit a bejelentéssel, mert nagyon nehezen jött össze a baba, és nem akarták elkiabálni a dolgot, ezért csak akkor közölték a rajongókkal, amikor már a harmadik trimeszterbe lépett.

Ilyen nagy már a pocakja

Az Instagram-oldalán július 24-én így közölte az örömhírt:

- Ez a pocak nem filmes kellék, érkezik a kettes számú! Viccet félretéve, mindenki, aki fogantatási nehézségekkel küzd, szeretném ha tudná, hogy egyik gyermekem sem jött össze könnyen. Sok erőt és szeretetet küldök mindannyiótoknak - írta a posztja alá.

anne-hathaway-babapocak-pink-estelyi-nagy
Fotó: Getty Images

A Neveletlen hercegnő-filmek egykori sztárja tegnap este New Yorkban bukkant fel, a Sea Wall / A Life premierén a Broadwayn. A 36 éves színésznő egy kivágott, pink színű estélyi ruhában mutatta meg, milyen nagy már a babapocakja.

Férjével, Adam Shulmannel a születendő picur lesz a második gyermeke, ugyanis már van egy hároméves kisfiuk, Jonathan. A sztár nagyon kevés dolgot oszt meg a magánéletével kapcsolatban, így az első gyermekét sem mutatta még meg soha a nyilvánosság előtt, úgyhogy valószínűleg a kettes számút - ahogy ő fogalmazott - sem fogja mutogatni, a rajongók legnagyobb sajnálatára.

Ezzel a képpel jelentette be a terhességét

Nézd meg, milyen fotóval jelentette be, hogy kétszeres anyuka lesz!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük