Hónapokig titkolta terhességét Anne Hathaway - Már óriási a pocakja
Második gyermekével várandós az Oscar-díjas színésznő.

anne-hathaway-terhes-babapocak-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Óriási örömhírt közölt néhány órája Anne Hathaway az Instagram-oldalán: hónapokig tartó titkolózás után végre bejelentette a követőinek, hogy ismét kisbabát hord a szíve alatt.

Anne Hathaway ismét babát vár

Az Oscar-díjas sztár már babapocakos fotót is közölt, ami pláne ledöbbentette a rajongókat, hiszen már hatalmas a hasa, biztosan a harmadik trimeszterben jár, így hamarosan meg is születik a kisbabája. Az is kiderült, hogy miért várt ennyit a bejelentéssel, és miért titkolózott ilyen sokáig az állapotáról, ugyanis a képaláírása szerint már régóta próbálkoztak, hogy összejöjjön a második gyerek, de egészen idáig nem jártak sikerrel.

A képet ezzel a szöveggel posztolta ki az Instagram-oldalára: "Ez a pocak nem filmes kellék, érkezik a kettes számú! Viccet félretéve, mindenkinek, aki fogantatási nehézségekkel küzd, szeretném ha tudná, hogy egyik gyermekem sem jött össze könnyen. Sok erőt és szeretetet küldök mindannyiótoknak" - írta a posztja alá.

A 36 éves színésznőnek és férjének, Adam Shulmannek ő lesz a második gyermeke, ugyanis már van egy hároméves kisfiuk, Jonathan. Sajnos ez idáig róla sem láthattunk képet, csupán akkor, amikor még édesanyja pocakjában volt. Ennek az okáról a sztár a Jezebel magazinban számolt be:

- Sosem osztottam meg képet a fiamról, csak egyszer a feje búbjáról. Azt is megbántam, amint kiment a kép. Úgy éreztem, mintha ezzel beengedtem volna egy csomó idegent az életembe. És habár bánom, hogy posztoltam, akkor annyira büszke voltam a kisfiamra, hogy az anyai szeretet elnyomott minden mást - nyilatkozta a lapban.

Blake Lively is várandós

A harmadik gyermekükkel várandós Blake Lively! Ryan Reynolds felesége is hatalmas babapocakot villantott a premieren.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük