3. gyerekét várja a színész házaspár - Babapocakos fotó az esti premierről
Blake Lively és Ryan Reynolds családja ismét bővül.

blake-lively-ryan-reynolds-harmadik-baba-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Blake Lively és Ryan Reynolds a Zöld lámpás című film forgatása alatt ismerkedtek meg, 2011-ben. A filmet ugyan a kritikusok és a nézők is nagyon leszólták, azonban ők a legfontosabb dolgot megnyerték vele: egymást.

Érkezik a harmadik baba

Egy évvel később össze is házasodtak, azóta pedig megszületett két kislányuk is: James négyéves, kishúga, Inez pedig kétesztendős. Most, újabb két évvel később pedig ismét bővül a család, Blake Lively ugyanis újra várandós: a Pokémon - Pikachu, a detektív című film premierjén villantotta meg igencsak méretes babapocakját.

A pár egészen idáig titkolta, hogy kisbabát várnak, így mindenkit nagyon meglepett, amikor meglátták, hogy a színésznő hasa már ilyen nagy - legalább öt hónapos terhesnek saccolják a szakértők.

Pedig a sztár gyönyörű családját eddig is sokan irigyelték, ugyanis nem elég, hogy Blake Lively lélegzetelállítóan gyönyörű, férjét, Ryan Reynolds-ot pedig a világ egyik legszexibb pasijának választották, kislányaik is olyan szépek, akár két kis angyal. Ennek fényében nem is meglepő, hogy mennyire megörültek a rajongók, amikor kiderült, hogy új taggal bővül a família.

Blake Lively egyáltalán nem bánja, hogy egyre nagyobb a család, sőt, ha tehetné, még több gyermeket szülne. Erről 2012-ben be is számolt az Allure magazinnak:

- Mindig is nagy családot akartam. Meg sem állnék vagy harminc gyerekig, ha tehetném. Viccet félretéve, nagyon szeretek anyuka lenni. Nehéz volt beleszokni, de szerintem az elején még mindenki csak találgat. Most szigorúbbnak kellene lennem, vagy megértőbbnek? Ha valaki tudja, milyen szülőnek lenni, azok a nagyszülők, mert a szülőknél szerintem csak kísérletezgetés megy - mesélte viccesen a lapnak.

Blake Lively és Ryan Reynolds kislányai fotókon

Blake Lively és Ryan Reynolds lányainál nincs szebb - nézd meg, milyen gyönyörűek a sztárpár gyermekei!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük