Emlékszel a Melrose Place szép színésznőjére? A 60 éves Heather Locklear gyönyörű friss fotóin

Heather Locklear öt évig nem szerepelt semmilyen produkcióban, hatvanévesen tért vissza a filmezéshez.

heather-locklear-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány sorozatot nem csak azért nézünk végig élvezettel újra és újra, mert imádjuk a történetét. Számos alkotás hangulata olyan jól idézi meg azt a kort, amelyben forgatták, hogy nézőit is visszarepíti az időben. A Melrose Place ebbe a kategóriába esik, öröm vele a nosztalgia, hiszen az epizódjai felelevenítik a ’90-es éveket. Darren Star szériája 1992 júliusában került először adásba, és egészen 1999 májusáig maradt a FOX csatorna kínálatában. 

Heather Locklear gyönyörű, friss fotói

A szappanopera a címébe foglalt Melrose Place nevű társasház lakóinak életét mutatta be, amely telis-tele volt váratlan fordulatokkal, szerelemmel, drámával és cselszövéssel. Utóbbi leginkább a Heather Locklear által alakított Amanda figurájához kötődött. A karaktert 1993-ban ismerhette meg a közönség, és bár eleinte az alkotók mellékszereplőnek szánták, és csak pár epizód erejéig szerepeltették volna, a nézők annyira megszerették, hogy végül a fináléig maradt. Kedvet kaptál egy kis múltidézéshez? Az alábbi képre kattintva megtudhatod, ismétlik-e mostanában valahol a sztorit a hazai csatornák.

A tősgyökeres Los Angeles-i színésznő már ismert volt, amikor csatlakozott a produkcióhoz. A készítők épp amiatt válogatták be, hogy személye esetleg megdobja az addig középszerű nézettséget. Igazuk lett, a show és Locklear népszerűségének is jót tett ez a döntés. A szőke sztár ezután számos tévés és filmes projekthez adta a nevét, azonban sikerszériája 2017-ben megszakadt, akkor öt évre teljesen felhagyott a filmezéssel. Meg kellett küzdenie a démonjaival, drogfüggősége miatt több alkalommal letartóztatták. 2018-ban kis híján az életét követelte szenvedélye, drogtúladagolás miatt kórházba került. 

Ezután határozta el, hogy végleg lezárja a sötét időszakot. Bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe, és immár két és fél éve józan. A szerelmi élete és a karrierje is szerencsésen alakult ezt követően. Újra egymásra találtak gimnáziumi kedvesével, valamint egy érdekes szerep is megtalálta. A Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story című dráma főszereplőjeként tért vissza a szórakoztatóiparba. 

A hatvanéves sztár megjelenése is arról árulkodik, hogy újra megtalálta a lelki békéjét. Képes összeállításunkban friss fotókon mutatjuk meg, milyen fantasztikus formában van.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük