David Hasselhoff lányát sokáig csúfolták kinézete miatt: Hayley ma már dögös, molett modellként keresi a kenyerét

David Hasselhoff lánya sokáig önértékelési problémákkal küzdött a rengeteg bántás miatt.

david-hasselhoff-lanyaval
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff és exfelesége, Pamela Bach 1989-től egészen 2006-ig voltak házasok. Első gyermekük, Taylor-Ann 1990-ben látta meg a napvilágot, testvére, Hayley 1992-ben született meg.

A kisebbik Hasselhoff lány 14 éves kora óta modellkedik, először a Wilhelmina Models szerződtette le, 2014 óta a Ford Models ügynökség egyengeti útjait. A sztárcsemetének azonban nem mindig volt könnyű az élete, önértékelési problémákkal küzdött.

Hayley Hasselhoffot csúfolták

Tinédzserként sokáig nem szerette a testét, amelyben nagy szerepe volt annak a rengeteg csúfolódásnak, amiket át kellett élnie a kortársai kegyetlensége miatt. Erről a nehéz időszakról a You magazinnak mesélt 2021-ben.

- Szociális szorongással küzdöttem elég sokáig, és eljutottam odáig, hogy fizikailag már szinte bénító volt iskolába járnom. Amikor új iskolát kezdtem, sokszor megkaptam, hogy kövér lány vagyok, mert már viszonylag korán melltartót kellett viselnem. Gyerekkorban senki sem készít fel rá, hogy másképp fogsz kinézni, és gyorsabban fejlődsz, mint valaki más. Most visszatekintek azokra az évekre, és mára már tudom, hogy nagyon meg kellett erősítenem magamat.

Környezete ellenére a családja mindig támogatta, és igyekeztek megerősíteni abban, hogy úgy szép, ahogy van. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Olyan környezet volt ez, ahol mindenki arra törekedett, hogy beilleszkedjen, semmint kitűnjön. Mindig nagyon más voltam. A családom mesélte el nekem nemrég, hogy egyik évben halloween alkalmából Mike Wazowski-babzsákba öltöztem, mert az akartam lenni. Mindig hangos, élénk és más voltam. Szerettem önmagam lenni, nem akartam valaki másnak érezni magamat.

Egy idő után ráébredt, hogy nem a ruhaméret határozza meg az embert, és szépen, lassan megszerette az alakját. Ma már büszkén vállalja telt idomait, Instagramjára számtalan dögös felvételt posztol magáról rendszeresen.

- Korábban óvatos voltam az ilyen fotózásokkal kapcsolatban, de most a testemre nézek, és azt gondolom: minden egyes pillanatát meg akarom ünnepelni!

Adele ilyen karcsú volt a fekete estélyiben

Adele külseje nagyon sokat változott az évek során: mint ahogy azt több alkalommal megírtuk, az előadó az elmúlt időszakban összesen 45 kilótól szabadult meg, a rendszeres testmozgásnak és a sirtfood diétának köszönhetően.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük