Ő volt Diana nagy szerelme Károly után: így néz ki a 62 éves Hasnat Khan
Ritka fotón láthatjuk Diana hercegnő egykori kedvesét.

diana-hercegnő
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köztudott tény, hogy Diana hercegnő és Károly herceg kapcsolatát már a kezdetekkor viharfelhők árnyékolták. Ennek oka, hogy a trónörökös a szíve mélyén mindvégig Kamilla Bowlest szerette. A ’80-as években viszonyt is kezdett vele, ezután borítékolható volt, hogy kapcsolata feleségével válással fog végződni.

Végül hivatalosan 1996-ban szakadtak el egymástól, de egyikőjük élete sem maradt szerelem nélkül. Károly 2005-ben vette el Kamillát, Diana pedig egy szívsebészbe habarodott bele.

Diana hercegnő szerelme, Hasnat Khan ma

Hasnat Khannal két esztendőn át tartott a kapcsolata, a férfival nem sokkal a halálát okozó, tragikus baleset előtt szakított, bár ennek pontos okát a mai napig homály fedi. Khan sosem szerette a reflektorfényt, napjainkban is csak nagyon ritkán kapják lencsevégre. Egy szemfüles lesifotósnak 2020. november 22-én sikerült kiszúrnia őt essexi háza előtt.

A walesi hercegnő által csak Mr. Csodálatosként becézett orvos rengeteget változott 62 éves korára. Míg annak idején fekete bajusszal láthattuk, ma ennek nyoma sincs az arcán, haja pedig őszbe borult. A Daily Mail értesülései szerint visszafogott életet él, humanitárius munkát végez Szaúd-Arábiában, Etiópiában és Pakisztánban. Sorsa a szívek királynőjével 1995-ben fonódott össze először, amikor Lady Di egy szívműtéten átesett barátját látogatta meg akkori munkahelyén, a londoni Royal Bromton kórházban. A hercegnő hallott arról, hogy milyen kiemelkedő tehetségnek számít a szakmában, így okvetlenül találkozni akart vele.

hasnat khan 1
Fotó: Stan Karczmarz / Getty Images Hungary

Ezután kezdtek bele viszonyukba a lehető legnagyobb titoktartás közepette. Legjobb barátnője, Jemima Khan 2013-ban emlékezett vissza a Vanity Fair interjújában erre az időszakra, szerinte Diana őrülten szerelmes volt Khanba, és úgy gondolta, párkapcsolatukat a személyét övező hatalmas figyelem tette tönkre.

Diana hercegnő Budapesten

Diana hercegnő és Károly herceg 1990 májusában tett látogatást hazánkban, Göncz Árpád egykori köztársasági elnök fogadta a hercegi párt. Képes összeállításunkban olyan fotókat láthatsz Diana hercegnőről, amelyek Budapesten készültek róla.

Ezt is szeretjük