Diana hercegnő meglepő vallomása: a halála előtt Károllyal ilyen volt a viszonyuk
Diana hercegnő élete utolsó hónapjaiban jó viszonyt ápolt Károllyal.

károly-és-diana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és Károly herceg 1977-ben ismerkedtek meg egymással, 1981-ben álltak végül oltár elé. Házasságuk nem volt felhőtlen, a legnagyobb gondot az okozta, hogy Wales hercege lelke legmélyén Kamilla Parker Bowlest szerette, akibe még 1970-ben szeretett bele, csak a királyi család nem támogatta kettejük kapcsolatát.

A trónörökös a '80-as években Kamillával folytatott viszonyt, erről Diana is tudott, ennek ténye megkeserítette a házasságukat, nem csoda, hogy végül 1992-ben bejelentették, hogy külön utakon folytatják az életüket, hivatalosan 1996-ban váltak el.

Ilyen volt Diana és Károly kapcsolata az utolsó hónapokban

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én veszítette életét Párizsban, az egész világot megrázta ez a tragikus hír. Fiatal volt még, csupán 36 esztendős. Életének utolsó hónapjaiban megbékélt azzal a tudattal, hogy Károly mindig is Kamillát szerette, erről Tina Brown nyilatkozott a Telegraph lapnak. A nő a királyi család hivatalos életrajzírója, 2007-ben Diana Chronicles néven jelent meg az egyik kiadványa.

GettyImages-76214722
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

- Diana életének végén remek kapcsolatot ápolt Károllyal, már rég voltak előtte ennyire jóban. Károlynak lett egy szokása, hogy beugrott hozzá a Kensington-palotába egy teára azért is, hogy megosszák egymással a bánatukat. Előfordult, hogy együtt nevetgéltek - magyarázta.

Nem volt puskaporos a levegő köztük, teljesen nyugodttá alakult át a viszonyuk, a fiaik is akkor már nagyobbak voltak. A jótékonysági tevékenységeikről is sokat meséltek egymásnak.

- Elfogadta Kamillát. Az egy dolog, amit megtett végül, az az volt, hogy valóban megértette, Kamilla volt Károly igaz szerelme, ez ellen pedig semmit nem tehetett.

GettyImages-73391412
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

Vilmos és Harry édesanyja megbékélt azzal, hogy Wales hercegének más nőért dobog a szíve, bár a '90-es években több férfival randizott, ilyen volt Hasnat Khan vagy Dodi Fayed, ennek ellenére bármikor visszatért volna Károlyhoz.

- Egy közös ebédkor Diana azt mondta nekem, hogy azonnal visszatérne Károlyhoz, ha ő is úgy akarná - tette hozzá az önéletrajzíró.

Így strandolt Diana hercegnő

Képes összeállításunkban megnézheted Diana hercegnő bikinis és fürdőruhás fotóit.

Ezt is szeretjük