Tolószékbe került a Harry Potter főszereplője - Szörnyű fájdalmai vannak
Robbie Coltrane, aki Hagridot alakította, műtétre szorul.

harry-potter-hagrid-robbie-coltrane-toloszek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robbie Coltrane alakította a Harry Potter-széria aranyszívű melákját, Rubeus Hagridot, aki a legendás lények gondozása tantárgyat tanította a roxforti diákoknak. A színész hatalmas termete ellenére azonban már egy ideje nem sok erő kifejtésére képes, ugyanis évek óta szörnyű fájdalmakkal küzd.

Tolószékbe került a sztár

A 68 éves színész kopásos ízületi gyulladással küzd, ami már annyira elhatalmasodott rajta, hogy járni sem tud a fájdalomtól. Amíg nem zajlik le a műtét, addig tolószékbe kényszerült. A The Sun magazinnak ezt mesélte a sztár egyik közeli ismerőse:

- Robbie-t már évek óta szörnyű fájdalom kínozza, már bottal sem tud járni, ugyanis túlságosan megterhelő számára, hogy ránehézkedjen a térdére. Ráadásul a műtétet, ami segíthetne rajta, csak Amerikában tudják elvégezni. Szörnyen érzi magát a székbe kényszerülve, de reméli, hogy a műtét után újra képes lesz lábra állni - mesélte az állítólagos barát a lapnak.

Három évvel ezelőtt a színész már mesélt arról, hogy jó esélye van annak, hogy tolószékes lesz. Az orvosai rendesen ráijesztettek.

- Az orvosok azt mondták, hogy vagy lefogyok 45 kilót, vagy az egész életemet tolószékben tölthetem. Iszonyú fájdalmakat élek át nap mint nap. Már volt egy előzetes beavatkozás, ahol kiderült, hogy egy kis darab porc sem marad a térdemben, mind elkopott, teljesen eltűntek - nyilatkozta 2016-ban.

A probléma sajnos azóta is fennáll, sőt, rosszabbodott, de remélhetőleg tudnak rajta segíteni a tengerentúlon, és ismét képes lesz talpra állni.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük