Ő volt az első nő Harry életében: a titokzatos szerető most nyilvánosság elé állt

Harry herceg a Tartalék című könyvében írta le a történetet szüzessége elvesztéséről. A nyilvánosság elé állt a nő, akivel volt.

harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előállt a nő, akinek kilétét Harry herceg Tartalék című könyvének olvasása után az egész világ találgatta. Károly fia a memoárjában életének több meglepő, intim részletét is megosztotta: többek között leírta a történetet arról, hogyan vesztette el a szüzességét 2001 júliusában.

Bár nem nevezte nevén, leírta, hogy idősebb volt nála, és imádta a lovakat. Sőt a légyott körülményeiről is elárult részleteket. Ezek alapján sokan úgy vélték, Liz Hurley-ről lehet szó. Kiderült azonban, hogy nem egy hírességről van szó. 

Ő a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét

Harry 17 volt, amikor a barátaival egy klubban a szóban forgó lány 19. születésnapját ünnepelték. A buli után a hely mögötti réten lettek egymáséi az ünnepelttel. Az immár negyvenéves, kétgyermekes anyuka, Sasha Walpole 21 esztendőn át titokban tartotta az esetet, most először állt a nyilvánosság elé.

sasha
Fotó: The Sun

A The Sun on Sunday exkluzív interjújában elárulta, majdnem lefordult a székről, amikor az egyik barátja megüzente neki, mit olvasott Harry könyvében. 

Bevallotta, nagyon furcsának tartja, hogy Harry ilyen részletesen beszámolt arról, mi volt köztük. Szerinte nem is számít, hogy nem írta le a nevét, azok, akikkel akkoriban egy baráti körbe jártak, a leírtak alapján könnyen össze tudták rakni, hogy róla van szó.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Én 21 évig megőriztem a titkot, mert Harryvel annak idején barátok voltunk - hercegi cím ide vagy oda. Tisztában vagyok vele, ha nem állok elő, az emberek addig üldöztek volna, amíg meg nem találnak. Nem értem, miért ment bele ennyire a részletekbe - írta meg szavait a Daily Mail.

Egy régi fotó is előkerült róla és Harryről, ő a bal oldali szőke lány a képen, akire a nyíl mutat:

Arról is beszámolt, hogy az ominózus este után megszakadt a kapcsolatuk, nem voltak többé barátok, mégis fáj neki, hogy a herceg mindenféle figyelmeztetés nélkül beleírta a kalandjukat a könyvébe. Úgy érzi, az lett volna a korrekt lépés, ha előtte legalább az engedélyét kéri.

Ezért nincs sok esélye Vilmosnak, hogy a trónra kerüljön

Szakértők szólaltak meg azzal kapcsolatban, hogy látják a brit királyi család jövőjét.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük