Katalin így szúrt vissza Meghannak, miután a hercegné beszólt neki: Harry felesége túl messzire ment Vilmosékkal
Meghan hercegné beszólása nem nyűgözte le Katalin hercegnét, vissza is vágott neki, de Vilmost se kellett félteni.

katalin-és-meg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Harry herceg memoárja, a Tartalék csak a jövő héten kerül Angliába a boltok polcaira, egyre több exkluzív részletet közöl belőle a sajtó. Spanyolországban már olvashatják a könyvet a rajongók.

A Daily Mail is szemlézte a kiadványt, amelyből fény derült arra, milyen összezörrenés történt Meghanék és Katalinék között.

Meghan hercegné beszólt Katalin hercegnének

Pár héttel Harryék lagzija után Vilmos herceg és Katalin hercegné meghívták az újdonsült házaspárt a az otthonukba egy teára és kekszre. Meghant teljesen elvarázsolta Vilmosék gyönyörű berendezése, eleinte minden békésen ment, a sussexiek érdeklődtek a gyerekek hogylétéről, illetve Katalinék is rákérdeztek, milyen volt a nászút. Meghan végül kicsit más vizekre evezett, a kapcsolatuk alakulását hozta fel.

GettyImages-995191794
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Sussex hercegnéje utalt egy régebbi nézeteltérésükre, ugyanis amikor még Harry herceggel járni kezdett, Katalin azt gondolta, hogy az egykori színésznő igényt tartana a divatiparban szerzett kapcsolataira, ám Meghannak már megvoltak a maga kontaktjai, nem volt szüksége Vilmos feleségének segítségére. A köztük lévő feszültséget csak még inkább felerősítette az esküvői előkészületek okozta stressz, illetve a koszorúslányruhák miatti vitájuk.

Katalin erre ideges lett, és követelte Meghantól, hogy kérjen tőle bocsánatot, ugyanis miután megszülte Lajos herceget, Harry felesége azt mondta neki, hogy a terhesség és a szülés hatással volt a memóriájára. Meghan először úgy reagált, nem is emlékezett, hogy ilyet mondott volna, majd így folytatta:

- Emlékszem: elfelejtettél valamit, erre azt mondtam neked, hogy ez nem számít, a terhesség miatt van ez, hiszen most született meg a gyereked. A hormonjaid miatt volt ez - fogalmazta.

Ez a reakció nem tetszett Katalinnak, vissza is szólt az újdonsült családtagnak:

- Nem állunk annyira közel egymáshoz, hogy a hormonjaimról beszéljünk!

profimedia-0733543314
Fotó: Profimedia

Sussex hercegnéje erre úgy védekezett, hogy minden barátjával ilyen stílusban beszél. Vilmos ezt már nem hagyhatta annyiban, egyből kiállt felesége mellett. Meghan bunkónak nevezte, és elmagyarázta neki, hogy ez a stílus nem elfogadható, eközben az ujjával a hercegnére mutatott. Harry felesége a sógorának is beszólt.

- Ha nem bánod, vidd el az ujjadat az arcomtól!

Harry így védte meg nejét a könyvében:

- Meg azt mondta, hogy soha nem tett szándékosan semmit, amivel megbánthatta volna Katalint, ha viszont mégis ezt tette volna, könyörgött, hogy beszéljék meg, és így többet nem fordulhat elő hasonló eset.

Katalin legszebb ruhái 2022-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a leggyönyörűbb kreációk, amelyeket a hercegné viselt 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük